Як люди програють гроші…

Ставиш ставки?

Любить Воробус писати на тему спорту. Ну, такий я вже по житті, нічого не поробиш. Як відомо, весь минулий тиждень був насичений футбольними поєдинками. То проходили матчі Ліги Чемпіонів, то Ліги Європи.

І що з того скажете ви? А все просто, люди масово ходили в букмекерські контори і ставили гроші щоб виграти гроші.

Знову ж таки скажете ви що вони заборонені. Та воно то так, але є різного роду державні лотерейки. Тому, якщо ти хочеш програти гроші, то це можна зробити дуже просто.

Можливо би не писав цієї публікації, але слова мого товариша мене переконали, цитую: «Ігорко, то капець що робиться, люди подуріли, не мають чим зайнятися як програвати гроші». 😀

Колись Воробус вже писав пост, що ніколи не треба нічим захоплюватися, бо в іншому випадку тебе втягне і так можна програти хату, машину й так далі.

Не секрет, що автор блогу теж кілька разів грав у подібні штуки і скажу, що воно затягує. Побачив, що прибутку як такого нема, більше нервів і просто збився з того.

А хто грає в тоталізатори? Переважно це студенти, пенсіонери, які не мають стабільного заробітку. Хоча, знаю й таких людей, які вічно там сидять і заробляють немалі гроші. Це треба мати щастя.

Соціальні мережі. Не секрет, що вони давно стали хорошим засобом не лише для лайкання, а й для спілкування.

Також читайте:   З 1 січня алкоголь подешевшає?

Так от, в цій мережі є така досить таки цікава група – називається «Брутальний футбол».

Коротко про неї. Там люди просто заходять і гонять собі з футболістів, тренерів і діляться враженнями від ставок.

Коли Воробус почав читати як люди програють гроші, то просто таки жахнувся. Мат на матчі, вічні дорікання, а фраза «як там твої експреси» мене так розвеселила, що просто таки сміявся цілий тиждень. Ото людям нема чим зайнятися, йшли би може краще на роботу.

Так, сидиш 8 годин, працюєш, але ж гроші то заробляєш. Не знаю, не хочу нікому нічого говорити, але важко дивитися на людей, яких ця штука дійсно затягує.

Кидаю кілька цитат – Завжди знайдеться якась ху**ня, яка тобі запоре експрес, мені через той марібор ставка на 300 гривень не вканала, У меня в ЛЧ Арсенал весь экспресс завалил :((( і так далі.

Я колись говорив, що гральний бізнес ніколи не буде в мінусі. Якби це так було, то би вже давно все позачинялося.

Але, це справа кожного, хто що хоче те і робить.

Та і не у футбольних поєдинках справа. А ось ці от стирання ніг, там різного роду лотерейок. Це також затягує. Пам’ятаю знайома розповідала що прийшли молодики, купили пачку лотерейок і все програли. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*