Як змінити своє життя? - Блог про Львів

Як змінити своє життя?

Коли все набридло

Продовжуємо отримувати запитання в рубрику «Запитай у Воробуса». На цей раз до Воробуса звернулася із своїм запитанням людина, яка назвала себе – «Волелюбна».

Далі цитую: «Вітаю Ігор. Перш за все дякую за те, що ведете цей блог. Моє питання таке. Мені вже 28 років і я не можу себе знайти в житті. Завжди шось не так, робота є, але мені вона не цікава. Особистого життя як такого нема, хоча мої подруги вже багато хто мають дітей. Може ви щось порадите?»

Хмм, запитання нашої читачки мені сподобалося і, звісно, що спробую на нього відповісти. З подібною проблемою, яка написана вище, мабуть зіштовхується не одна людина.

Тут головне сісти і проаналізувати що у тобі не так, можливо попросити це зробити сторонню людину.

Те, що у тебе ніяк не клеїться особисте життя – не біда. Хтось знаходить своє кохання у 18-ть років, хтось у 25-ть, а хтось у 30-ть. Головне щоб ти знайшла саме ту людину, з якою зможеш прожити все життя. А то от знаю дівчину, яка так хотіла йти заміж, офіційно оформила свої стосунки із коханою людиною, але через пів року вони розійшлися.

Причина? Не зійшлися характером. Тому, сподіваюся твоє кохання ще десь ходить по вулиці і ти його неодмінно знайдеш. Можливо до тебе проявляють симпатію люди, яких ти раніше не помічала? Оглянься навколо й світ до тебе повернеться лицем. 🙂

Також читайте:   Скільки коштує утримання дитини

Як змінити щось у житті? Пам’ятаю колись їхав у поїзді, то зустрів людину, яка саме міняла щось у житті. На моє запитання куди чоловік їде, він відповів що міняє місце проживання і сподівається знайти себе в Криму.

Можливо він і трохи був слабий на голову, але як варіант просто поїхати в інше місто, країну.

Робота. Її зараз є валом і головне щоб вона тобі подобалася. Коли кожного дня приходиш на робоче місце й рахуєш хвилини до завершення дня – це не годиться. Є люди, які хоч і не мають великих зарплат, але кажуть що люблять свою роботу.

Спробую піти вчитися ще на одну освіту. Досить часто батьки самі обирають для дитини спеціальність, ті 5 років ходять в інститути, бурси й так далі, а далі просто не мруть працювати по своїй спеціальності, бо це їм не подобається.

Тому, вчитися – ніколи не пізно.

Кажуть ще що варто видалити себе із соціальних мереж, змінити номер мобільного, але у мене питання що це вам дасть? У всьому треба завжди шукати позитив.

Як на мене тобі, Волелюбна, треба просто поїхати десь відпочити, розважитися і настрій у тебе значно покращиться.

Не все так погано у нашому житті, а якщо ти вважаєш що це не так, то пробуй міняти все кардинально. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. patron 11.11.2013 пише:

    Була приблизно така ж ситуація. Раджу тобі знайти для початку якісь стимул до розвитку, я впевнений, що є у тебе щось таке, чим ти давно хотів зайнятися, але не наважувався. Так ось займись цим нарешті!!! Для мене це були танці. Буть активним, і до тебе прийде успіх!!!

  2. Stakeholder 11.11.2013 пише:

    думаю це одне з найосновніших питань людства, як змінити життя, як бути саме тим ким ти хочеш бути, як організувати своє життя так щоб отримувати від нього не лише стрес але й задоволення? я теж не можу відповісти на ці питання), але гадаю, що самий вірний варіант – це окреслити якусь реалістичну мету, взяти себе в руки і почати рухатись до неї, головне не думати про те скільки часу і сил на це піде, бо життя змінюється і разом з ним змінюєтесь і ви, в міру вашого просування і саморозвитку ця мета все одно буде коригуватись і це правильно, це буде означати, що ви таки змінюєтесь, і можливо на певному етапі зможете оглянувшись назад сказати, що все це було недаремно 🙂

  3. Пан П 11.11.2013 пише:

    А я б порадив автору запитання подивитись на своє життя трішки іншими очима. Ви пишите: “робота є, але мені вона не цікава”, може варто її зробити цікавішою, внести якийсь творчий підхід, знайти щось файне у тій вашій роботі – це раз. Далі правильно пише Патрон – знайти якесь хобі, чи просто цікаве заняття, це можуть бути ті ж танці, чи будь що інще, адже наше життя – далеко не тільки робота. І далі, ви пишите, “Особистого життя як такого нема”. А що ви зробили щоб воно було? Під лежачий камінь вода не тече, або як казав один дядько, німецький психолог Пезешхіян: “Щоб мати те, що ніколи не мав, треба почати робити те що ніколи не робив”. Подумайте над цими (особливо останіми) словами :hello:

  4. Архіваріус 12.11.2013 пише:

    patron пише:
    Була приблизно така ж ситуація. Раджу тобі знайти для початку якісь стимул до розвитку, я впевнений, що є у тебе щось таке, чим ти давно хотів зайнятися, але не наважувався. Так ось займись цим нарешті!!! Для мене це були танці. Буть активним, і до тебе прийде успіх!!!

    Так, це цілковитиа правда. Дякуючи танцям patron прославився на всю Україну. За його виступом на телебаченні спостерігала ціла Україна. А члени жюрі навіть відмітили його виступ. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*