Якщо дівчина не хоче з вами спілкуватися - Блог про Львів

Якщо дівчина не хоче з вами спілкуватися

Стосунки

Продовжуємо відповідати на запитання в рубриці – «Запитай у Воробуса».

На цей раз до нас звернулася людина з ніком – Антон.

Він, зокрема, запитав, цитую: «Доброго дня. Мене звати Антон. Ось моя проблема: ще два-три дні тому я прекрасно спілкувався з дівчиною, а вже сьогодні вона каже, що їй не цікаво зі мною спілкуватися, я їй не цікавий, щоб я її забув: не писав, не телефонував їй більше, бо змінить номер, сторінку видалить (іншими словами, зробить все, щоб я її забув). Що мені робити?»

Що ж, спробуємо відповісти на це запитання нашого читача і дати толкові поради.

Отже, розпочнемо із того, що, все-таки, дуже важко зараз знайти справжню любов. То він її хоче, а вона його не хоче, то навпаки. Одним словом, скільки людей – стільки й проблем.

Щодо твоєї проблеми, то щось таки стало перепоною у ваших стосунках. Знаєш, останнім часом все більше бачу скільки є навколо підлих людей. Що я маю на увазі? Можливо твоя вже екс-дівчина поспілкувалася з кимось із твоїх знайомих, друзів і вони їй розповіли про тебе щось погане.

Дівчина якби була мудра, то б не слухала подібного, але ж це дівчата. Вони всім цікавляться і хочуться щоб їх половинка була ідеальною.

Можливо хтось з твоїх знайомих запав на дівчину. А чому б і ні? І тепер всіма можливими і не можливими шляхами хоче вам насолити.

Також читайте:   Секс до шлюбу: за чи проти?

Як варіант дівчина ще могла знайти іншого хлопця, який її більше зацікавив. Шкода, що у запитанні ви не вказали скільки вам років. Якщо ще зовсім юні, то у вашому віці це не кохання, а просто таки захоплення. Сьогодні один подобається, завтра інший й так поки не дозрієте до серйозних стосунків.

Дівчина каже, щоб ти не писав, не телефонував, бо змінить номер і видалить сторінку. Смішно, дуже все це смішно. То нехай міняє заради тебе номер. Якийсь дитячий садок. За сторінку в соціальних мережах взагалі мовчу. Їх можна створити хоч 20-ть штук, але вони можуть нічого не дати.

Спробуй з нею зустрітися й серйозно поговорити, спитатися причину зміни її відношення до тебе. Пошле далеко, то пошле, але хоча би будеш знати, що намагався вернути все у старе русло.

Світ же не базується на одній дівчині. Успіхів.

І ще, є варіант зробити паузу й не спілкуватися з дівчиною хоча б тиждень-два. Опісля про себе нагадати і подивитися як же дівчина буде до вас відноситися.

Час все розставить на місця.

А сьогоднішню публікацію завершу традиційними словами: «Кохайте та будете коханими». 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*