Завершується прийом робіт на фотоконкурс “Здоровий спосіб життя з Воробусом” - Блог про Львів

Завершується прийом робіт на фотоконкурс “Здоровий спосіб життя з Воробусом”

Боулінг теж здоров'я

Сьогодні надворі 26 листопада, вівторок, а це означає, що вже скоро, а саме в кінці тижня завершиться прийом робіт на черговий конкурс який проводиться на нашому блозі й має назву – «Здоровий спосіб життя з Воробусом».

Які поточні новини конкурсу, чого слід очікувати й на далі та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації.

Отже, розпочну із поточних новин конкурсу. Так от, на 11 годину 26 листопада свої фотографії нам прислало рівно 19-ть людей, а це:

Vik, Patron, Ольга, Ігор, Тарас, Віта, Павло, Роман, Святослав, Остап, Hemchuk, Павло, Олег, Юрій, Ігор, Павло, Ягодрил, Galyna, Юрій.

Переглянути надіслані фотографії можна у представництвах блогу Воробуса у соціальних мережах – фейсбук та ВКонтакті.

На жаль, відмовилася від подальшої участі в конкурсі дівчина із ніком – Ксю, але це кожного право. Сподіваюся, решта учасників таки «доживуть» до оцінки журі та фінального голосування, де і буде визначено людей, які отримають призи від блогу.

А це, нагадаю:

Призи

За перше місце – чудова футболка із логотипом блогу Воробуса.

За друге місце – кепка із тим же надписом що і футболка.

За третє місце – поповнення мобільного рахунку в розмірі 20-ти гривень.

Також читайте:   Воробус у суперфіналі блогобитви. Голосуйте за мене!!! (відео)

Прийом робіт триває до 1 грудня, включно, а це якщо ви побачите до неділі що наближається. Ви також можете прийняти участь в конкурсі або ж просто заохотити своїх родичів, друзів, коханок чи коханців щоб це зробили.

Що для цього потрібно? Вибираєте фотографію, яка на вашу думку, показує здоровий спосіб життя, придумуєте до неї підпис та надсилаєте нам в редакцію за допомогою наступної форми:

[прийом робіт завершено]

Дуже важливо, не присилати світлин, де ви розпиваєте алкогольні напої. Такі фотографії до конкурсу допускатися не будуть. Блог Воробуса – за здоровий спосіб життя!!!

Опісля 1 грудня журі конкурсу, а це пан Воробус, пан Йорген, пан Роман Тупись та пан Володька PVS сядуть за круглий стіл і виберуть 10-ь найкращих фотографій.

Згодом ці фото будуть поставлені на голосування, яке триватиме до 18 грудня включно. А на свято Миколая ми оголосимо всіх переможців.

Чому журі не буде визначати кінцевих переможців? Все просто, кожного дня наш ресурс відвідує певна кількість людей, так от нехай і ці люди визначать хто найкраще проводить здоровий спосіб життя. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*