Живий ланцюг у Львові (відео) - Блог про Львів

Живий ланцюг у Львові (відео)

Живий ланцюг у Львові

Сьогодні у Львові відбулася безпрецедентна подія до якої Воробус вперше долучився за весь час свого нетривалого життя. У місті Лева люди почали формувати живий ланцюг, який мав з’єднати нашу країну з ЄС.

Не важко здогадатися, що це треба зробити до самого кордону нашої неньки України з Польщею.

За задумом організаторів це мало відбуватися від Києва (столиці нашої країни) і аж до кордону із Польщею (міста Шегині).

Ваш автор попри надмірну свою зайнятість звісно що не міг пропустити такого і близько 11 години приїхав у центр міста Лева для того щоб також долучитися до цієї події.

Приємно було побачити, що подібний вчинок, зробило дуже багато людей.

Як все проходило?

Отже, біля пам’ятника Тарасові Шевченку координатори дійства оголошували куди ще треба людей, де вони мають йти, люди бралися за руки і розсувалися по вулиці, а в центрі, до слова, ланцюг проходив від Оперного Театру, по проспекті Свободи (біля готелю «Гранд Готель»), по вулиці Дорошенка, Словацького і далі до церкви Юра й так далі.

Воробус і живий ланцюг

Багато читав що ланцюг мала формувати молодь, студенти, але це явно було не так. Приємно було бачити багато старших людей, які йшли вулицею у своїх справах і бачачи ланцюг просто брали і долучалися до нього.

Зокрема, бабуся, яка з ледь помітними слізьми на очах дякувала за те, що ми піднялись, що не сидимо і не миримось із тим що відбувається.

Також читайте:   Проблема світлофора на зупинці "Весна"

Бачив Воробус і читачів нашого блогу, зокрема як не згадати пана Zarsa, який одразу ж впізнав вашого покірного автора. Він теж прийшов утворити ланцюг.

В очікуванні з’єднання ланцюга людям не приходилося скучати, адже постійно лунали різні гасла на підтримку євроінтеграції, а згодом у рух пішли й українські пісні. Все-таки, Україна – співоча нація і цим треба гордитися.

Ланцюг біля Гранд Готелю

«Вже вечір вечоріє», «Червона Рута», «Там під львівським замком» тощо… Саме ці пісні лунали із вуст українців.

Бувало правда, що ланцюг розривався, але координатори одразу ж допомагали людям заповнити цю прогалину і правильно їх організувати.

Що цікаво ця подія проходила досить таки мирно, ніхто не зупиняв рух і на цьому не один раз наголошували координатори.

Водії ж транспортних засобів лише сигналили на підтримку ланцюга….

Живий ланцюг-2013

Близько 12 години 30 хвилин люди всі взялися за руки і почали виконувати національний гімн України. «Ще не вмерла України ні слава, ні воля…. Ще нам браття українці…» лунало з вуст сотні людей.

Діти

Опісля з’єднання ланцюга спілкувався за допомогою телефонного ланцюга із різними знайомими, то розповідали свої історії про ланцюг. А він був і на Богдана Хмельницького і на Липинського, і на Городоцькій, і на Сихові….

України таки буде в Європі….

Слава Україні!!! – Героям Слава!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. zars 29.11.2013 пише:

    Як приємно побачити себе-борця на фото!
    З Воробусом – в Європу!!!

  2. Vorobus 29.11.2013 пише:

    zars, Слава Україні!!!

  3. zars 29.11.2013 пише:

    Смерть ворогам!!!

  4. vrubli 29.11.2013 пише:

    Нарешті автор блогу приєднався до подій Євромайдану і не залишився осторонь такого дійства, як Євроланцюг!
    Також там була! 😉

  5. The Notorious B.I.G 29.11.2013 пише:

    Янукович взагалі охамів. Звісно йому це не вигідно, адже ЄС не дасть йому так розкрадати держ бюджет, як це він робить зараз. Це корумповане неосвідчене падло і його партнери “намазали медом” собі місце і сидять ні в шо не дують. Вибачте мене, але ми живемо у *цензура*, де нормально себе почувать тільки чиновники та крадії. І навіть якщо ця свиняча тупа пика досидить на свому кріслі до наступних виборів, не факт, що їх сфальцифікують. У мене є знайомі на східній Україні, то все тільки чутки що на ДАНИЙ момент там за нього будуть голосувати. Все це підстроїно редисками “зверху” – олігархами.

    Тільки усі разом ми зможемо щось змінити, хто як не народ. Змінити владу повністю, вступити в ЄС у майбутньому. Ми варті кращого життя.
    Для прикладу візьмемо Польшу, там рівень економіки зріс в багато разів ніж було до вступу у Европу.

    П.С.: дуже дуже хочеться побачити европейські ціни на автомобілі 8)

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Живий ланцюг у Львові (фото)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*