Зима: радість чи канава? - Блог про Львів

Зима: радість чи канава?

А у Львові сніг

Робочий тиждень наступив, а з ним і починають з’являтися все нові та нові публікації на блозі Воробуса.

Вже, мабуть, всі зрозуміли, що поступово осінь нас покидає, тепло відповідно теж і не за горами зима. Наскільки вона буде тривалою – час покаже, але те, що сніг почав падати у нашому місті і досить таки сильний – незаперечний факт.

Бачив, що багато людей виявилися неготовими до такої погоди і банально мерзнули. Зранку падав дощ, який поступово перейшов у сніг.

Сподобалися мені слова одного мого знайомого, далі цитую: «Ти знаєш, Воробус, сніг – це добре, але з іншого боку це повна канава».

Чому він так думає? У сьогоднішній публікації я це поясню.

Отже, сніг – це добре тим, що хочеться якихось змін, хочеться вже колядувати, поїхати на лижі й так далі.

Та, є й інша сторона медалі така як завірюхи, робота комунальників і так далі.

От що ми маємо на даний момент? Читав сьогодні багато новин в інтернеті і дійшов висновку, що місто поки не готове до зими. Снігозбиральних машин у достатній кількості нема, дороги все ще досі ремонтують… Добре, що хоч тепло є в будівлях.

А уявіть собі якби сьогодні не падав мокрий сніг, а відбулося налипання снігу, вдарив мороз, що би тоді було?

Був би повний колапс у місті, комунальники би не справилися із своїми обов’язками і місто Лева було би паралізовано.

Також читайте:   Як безпечно змінити корм для собак?

Ремонти? Я вже стільки разів про них писав, що вже аж бридко про це згадувати. Модернізувати все треба, але ж не такими методами.

Ну, ж прекрасно відомо всім, що наступає зима, в будь-яку хвилину може налетіти циклон, ну можна ж доробити дороги у період коли ще тепло?

Чи то треба щоб все замерзло разом з трубами і люди потім бідували? Я навіть не знаю коли це до людей дійде. Грошей нема, ще чогось нема, а робітники нікуди не поспішають. А навіщо? У них зарплата, що тиждень робити, що десять років – один йух.

А ще зима – це свята, дівчата не ходять в коротких спідничках (це дуже погано) і посиденьки переважно в будинках і ніяких шашликів на природі.

Ось такі справи, а ви любите зиму?

До речі, напевно вже зараз буде актуальний прогноз погоди.

Так от, протягом цілого тижня у місті Львові очікується холодна погода і активно падатиме снігопад. Не знаю чи зможуть люди вже кататися на лижах, але одягатися таки треба добре, бо хвороби лише чекають щоб ви їх впустили у своє життя. На лижах точно сезон розпочнеться вже найближчим часом на Буковелі, там лише чекають морозів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. юн 25.11.2013 пише:

    шо ти то пишеш? я сьогодні в футболці одній ходив і було тепло

  2. Vorobus 25.11.2013 пише:

    юн, а я в шубі 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*