Біля фонтану в центрі Львова встановили лавочки - Блог про Львів

Біля фонтану в центрі Львова встановили лавочки

Лавочки

Радується душа у Воробуса, коли дійсно щось потрібне робиться у нашому з вами місті. Львів цього заслуговує і сподіваюся це не останнє що зроблять у місті Лева.

Що такого нового побачив автор блогу, як це вплине на розвиток міста і людей загалом читайте у сьогоднішній публікації на нашому з вами ресурсі.

Отже, цю статтю розпочну із запитання – як ви думаєте читачі блогу, яке місце у Львові найбільш популярне? Думаю, будуть такі варіанти як: площа біля пам’ятника Данилові Галицькому, Високий Замок, площа Ринок і, звісно, що «стометрівка» (площа біля Оперного Театру).

Колись я вже писав про те, що проспект Свободи – це добре, фонтан також добре, атракціони теж не заважають, ярмарок чи то Різдвяний чи то Великодній теж не зле.

Але, ніхто до цього часу не додумався встановити хоча б біля фонтану лавочки щоб люди просто могли присісти, відпочити або помилуватися архітектурою нашого міста.

Зараз, коли на вулиці зима – це не так відчутно, а ось коли тепло прикро було бачити людей, які сідали тупо на плитку, підстелювали під заднє місце папір, кульки й так далі.

Як ми можемо бути в Європі коли просто елементарних речей нема?

Йшов кілька днів тому ваш покірний автор центром міста і просто таки не повірив своїм очам. Біля фонтану встановили лавочки і люд вже масово собі сидять, кумекають хто про політику, хто про дівчат, хто просто сидить задуманий.

Також читайте:   Сквер пам'яті Героїв Небесної Сотні на Сихові

Новинка мене повеселила і цьому треба завдячувати нашій Львівській пивоварні, адже саме це слово написано на лавочках. Зараз мені почнуть казати що я когось там рекламую, а чого б і не висловити подяку цій компанії.

Давно треба було встановити тут лавочки. От буквально зараз там вже помітно як сидять молоді мамочки, молоді люди, які здають сесію і, сподіваюся не один раз сидітиме і ваш покірний автор.

Єдине що би ще хотілося побажати, так це те, щоб з іншого боку фонтану (зі сторони театру імені Заньковецької) поставили також кілька лавочок, бо люди все рівно сідають на плитку.

І ще, щоб не сідали на лавочки курці. Воробус лише присів на хвилинку і вже почав скандалити. На лавочки поруч посідала тупа школота і почала курити сигарети. Ну, не ж для цього призначені місця для посиденьок.

Тим більше, що курити в громадських місцях заборонено. Але, це вже такий наш менталітет. Про інших не думаємо, головне щоб тобі добре було.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 28.12.2013 пише:

    Ще не бачила, але новина дійсно чудова, бо сиділи там де попало, тепер хоч буде присісти НОРМАЛЬНО.

  2. russo turisto 29.12.2013 пише:

    Нормально можно посидеть в каком-нибудь баре, или хорошем ресторане. В зависимости от вместимого вашего кошелька или кошелька вашего друга…

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. У парку біля цирку катастрофічно бракує лавочок

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*