Черговий день Воробуса у тренажерному залі - Блог про Львів

Черговий день Воробуса у тренажерному залі

І знову штанга

Воробус продовжує ходити в зал і це вже стало такою собі доброю традицією. Тренажерний зал як і будь-який інший вид спорту – це здоров’я, а здоров’я ніколи забагато не буває.

Про те, як минув черговий «робочий» день для автора блогу читайте у сьогоднішній публікації на нашому з вами ресурсі.

Отже, розпочну свою розповідь із того, що вже минуло близько тижня часу відколи Воробус ходив останній раз у тренажерний зал. Причина такого простою? Вічно у мене не вистачає часу, усе хочу встигнути і все побачити і вас, читачі блогу, про це повідомити.

Тим не менше, скажу, хто уважно слідкує за заняттями Воробуса і хоче щось корисне взяти для себе від занять, що хоч і на тренажери я не ходив, але все рівно займався за індивідуальною програмою: віджимання, присідання, вправи на турніку, біг зранку.

Для чого це потрібно? Все просто, не лише м’язи треба качати, а й не забувати за інші частини тіла. Одним словом, треба тримати себе у формі.

Сьогоднішнє заняття розпочалося тим, що я знову ж таки зустрів свого «старого» друга – рижого котика. Цього раз він був дуже енергійним і бігав по вулиці або як кажуть казати по-сучасному – «шарився».

А далі настали важкі заняття. Традиційна розминка, щоб не травмуватися, увімкнення музики й пішла жара.

Також читайте:   Як позбутися алкогольної залежності?

Сьогоднішнє заняття було присвячено виключно вправам на груди і тріцепс. Одразу ж Воробус взяв штангу. Спершу 12 разів підняв вагу 40 кілограм лежачи, а згодом і піддалася вага 45 кілограм.

Правда більше 4-ох разів підняти не вдалося, але як сказав тренер, цитую: «Ігоре, ти робиш з кожним заняттям успіхи».

Далі пішли традиційні вправи на тренажерах, які Воробусу після штанги давалися важко. Коли почали говорити з тренером, то дійшли висновку що це все від того, що я погано харчуюся. Мається на увазі не те, що їм не те що треба, а їм не раціонально.

Перед заняттям треба їсти як мінімум годину перед тим, а не так як автор блогу, що наївся картоплі і з місця рушити не міг.

Тим не менше, Воробус вправи всі зробив і згодом перейшов до качання тріцепсу. Це робити можна як за допомогою гантель, так і за допомогою віджимань.

Можливо колись знімлю відео як треба віджиматися на руках у повітрі.

Завершилося чергове заняття традиційним качанням пресу, віджиманням від землі і лежанням на м’ячі. До речі, останній дуже добре впливає на хребет, адже кісточки треба розтягувати і ще й як.

Займайтеся спортом і все буде добре. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*