Чому так мало транспорту їздить з центру до KING CROSS LEOPOLISу - Блог про Львів

Чому так мало транспорту їздить з центру до KING CROSS LEOPOLISу

Автобусів замало

Раз я сьогодні заговорив про розважальний центр «KING CROSS LEOPOLIS», то і про нього будемо говорити протягом цілого дня.

Як ви думаєте читачі блогу, що Воробус на цей раз придумав? Відповідаю, про транспорт, а саме про транспортне сполучення до KING CROSS LEOPOLISу.

От скільки разів ваш покірний автор їде туди з центру вічно у мене виникають проблеми із доїздом. Як відомо, з центральної частини міста туди їздить автобус №3а.

І ніби автобуси великі, інтервал руху нормальний, але все рівно є випадки що ти або стоїш в салоні на одній нозі або ж просто не можеш залізти в автобус і чекаєш на наступний рейс.

От вчора Воробус їхав близько половини шостої вечора і змушений був пропустити два автобуса. На кінцевій зупинці, а це площа Різні сідає досить таки багато людей і, відповідно, по дорозі вже ніхто сісти не може.

Виникає ще питання до людей навіщо вони сідають в автобус 3а та їдуть лише до Стрийського ринку, але це вже все залежить від нашого менталітету.

Ніхто не думає головою, що багатьом людям треба доїхати до того ж автовокзалу, KING CROSS LEOPOLISу, а вони собі сідають, забивають салон, а ти стій і на далі на морозі.

Не знаю що, але з цим треба щось робити. Або просто збільшити кількість автобусів на маршруті або ж запустити ще один маршрут.

Також читайте:   Велосипедна доріжка, яка веде в нікуди

Зараз же не літо, щоб стояти на вулиці по пів години часу, а ввечері особливо холоднувато.

Щодо інших районів, то я би теж не сказав що звідти дуже легко заїхати в «Ашан». От, наприклад із Сихова їде маршрутне таксі №40. Його кінцева у Винниках, уявіть собі скільки людей їде в цьому автобусі до «Ашану». А якщо час пік? А цей маршрут не має великих автобусів і що тоді?

KING CROSS LEOPOLIS збудували для того, щоб туди їздили люди, а не чекали годинами на маршрутні таксі.

Головний вокзал. Ну, звідти їде 10 маршрутка, їздить досить таки часто і це напевно один із районів звідки до «Ашану» їхати досить таки просто.

Сподіваюся управління транспорту та зв’язку Львівської міської Ради прочитає дану публікацію і зробить так, щоб пасажири їхали з комфортом і приїздили у даний пункт призначення вчасно.

Тільки, не за рахунок підвищення плати за проїзд. Бо в нас тільки щось, а вже починають говорити за підняття плати за проїзд, що перевізники збиткові, водії працюють в жахливих умовах й так далі. А хто зараз працює нормально? Кожна робота по своєму важка.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*