Футбол. Ліга Європи. Українські клуби виходять в єврокубкову весну (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Українські клуби виходять в єврокубкову весну (відео)

Григорчук йде далі

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі завершального шостого туру турніру під назвою – Ліга Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до українських команд, таких як: Чорноморець, Дніпро та Динамо, які ще собі не забезпечили вихід у наступний раунд змагань.

Як зіграли наші команди, кого ми побачимо на весні, відео голів та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, поїхали…

Розпочнемо свою розповідь із гри за участю київського Динамо.

Так от, в останньому турі, а це вдома проти австрійського Рапіда команді Блохіна щоб вийти в наступний раунд змагань треба було лише не програти. Але, дебют поєдинку вийшов змазаним.

Вже на 6-й хвилині після помилки нашого захисту гравець Рапіда – Бойд вдало пробив і 0-1. Оце так, невже Динамо знову програє?

Іншої думки був Ленс, який на 22-й хвилині відновив паритет у рахунку. Після голу київська команда заграла так як вміє, футболісти почали створювати багато моментів і гол у ворота австрійців був лише справою часу.

Єдине що турбує, так це захист. Ну, не можна так грати у ньому, якби не Шовковський, то ми би знову програвали.

А так до перерви Гусєв і після неї Велозу зробили рахунок в зустрічі 3-1 на користь Динамо, який і протримався до кінця гри.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 3:1 Енергія (відео)

Чорноморець.

Ось хто порадував цього року, так це команда з півдня України. Ще за два тури до завершення групового турніру команда, яку тренує Григочрук мала лише теоретичні шанси щоб потрапити у наступний раунд змагань, але як виявиться згодом деколи і за теоретичні шанси треба чіплятися.

Гра року очікувала на Чорноморець вчора на виїзді проти голландської команди – ПСВ. В принципі по грі можна сказати, що вона була рівною, перемогти могла як одна, так і інша команди, але пощастило більше одеситам, які зусиллями Джедже здобули таки перемогу.

В кінці гри був валідол, але не будемо його згадувати. Чорноморець проходить далі.

Дніпро.

От за кого, а за цю команду українські вболівальники переживали найменше. Чому? Бо ще за тур до завершення турніру команда Рамоса пройшла далі. Єдине, що цікавило людей, так це з якого місця ми це зробимо. Щоб вийти з першого місця треба було обіграти на виїзді італійську Фіорентину.

На жаль, цього зробити не вдалося, хоча по ходу гри зусиллями Коноплянки Дніпро навіть вигравало. Але, у підсумку поразка 1-2 і ми фінішуємо другими.

Жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться вже цього понеділка.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*