Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 1:1 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 1:1 Енергія (відео)

Бойова нічия

У 14-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з міста Рівне – Кардинал.

Гра видалася досить таки бойовою і завершилася за нічийного рахунку 1-1.

Після домашньої поразки у минулому турі від ЛТК на гру із Кардиналом Енергія їхала з одним бажанням – перемогти і таким чином реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

На жаль, цього зробити не вдалося, і навіть більше львівська команда могла програти якби не Рогачов, який на останній хвилині таки забив гол.

Але, про все по-порядку.

Отже, розпочали цей поєдинок краще гості зі Львова. Вони раз за разом турбували кіпера господарів – Денюжкіна, але останній був на висоті.

Поступово господарі паркету вирівняли становище і вже самі почали створювати щось біля воріт Кардаша. Чого лише вартує момент у Юрія Когута всередині першої 20-ти хвилинки. Як гравець Кардиналу не влучив у пусті ворота відомо лише йому.

До речі, господарі вперше в сезоні грали в оптимальному складі. По ходу матчу виходило повноцінних три четвірки. Можливо саме за рахунок великої кількості замін і вдалося відкрити рахунок саме рівненській команді.

Це Сергія Піддубного вивели на ворота Енергії і граючий тренер просто таки вколотив «шкіряного» у сітку.

Також читайте:   Олександр Соловей: «Щоб пройти далі, нам не вистачило досвіду»

За мінімальної переваги господарів команди й пішли на перерву.

Друга половина зустрічі була не такою цікавою як перша. Команди створювали мінімум моментів і більше думали якби то не пропустити у свої.

Тим не менше, за кілька хвилин до завершення гри Енергія перейшла на гру у 5-ть польових гравців і це таки дало результат. Спершу господарів прощав не один раз Павленко, а ось Рогачов вирішив подібного не робити.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у поєдинку між Кардиналом та Енергією нічию 1-1, а це означає, що ці команди додають в свій актив по одному очку.

В інших поєдинках цього туру були зафіксовані такі результати:

Ураган 2:2 Спортлідер
Локомотив 3:2 ЛТК

Наступний, 15-й тур чемпіонату відбудеться вже незабаром, а саме 28 грудня. Зокрема, львівська Енергія на виїзді буде зустрічатися із одним грандів вітчизняного чемпіонату – харківським Локомотивом.

Початок цієї гри о 13 годині, а пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі «Спорт-2».

Вболіваємо за Енергію, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*