Лижний сезон на горі Тростян стартує вже цієї п’ятниці? - Блог про Львів

Лижний сезон на горі Тростян стартує вже цієї п’ятниці?

А тепер Тростян

Із приходом зими, стартував і лижний сезон на кількох гірськолижних курортах. І якщо в Буковелі люди катаються вже практично цілий тиждень, то в такому близькому до нас Славську підйомники стоять і ніхто там не катається.

Яка причина простою, коли на повну запрацює сезон в Славську та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, розпочну із того, коли скажу що в Славську я завжди катаюся на горі Тростян.

Вона така собі специфічна, бо не кожен вміє на там їздити, але Воробусу подобається. Пам’ятаю ще кілька років тому саме там вчився їздити на лижах, є що згадати. Але, про це згодом у найближчих публікаціях. А все тому, що там багато горбів і там дійсно треба мати навики катання на лижах.

Так от щодо теми, то для мене є неприпустимим, що підйомники на Тростяні зараз простоюють. Скільки чув відгуків від людей, що вони би з радістю їхали туди, це близенько від Львова, але що їхати якщо нічого не працює. А це вже не проблема, це наслідки.

Нема людей – нема роботи. Так треба так зробити щоб були ці люди.

Так власники курорту хочуть щоб люди туди їздили. Зробили би які-небудь акції на будні дні, знижка на абонемент і люди би поїхали навіть всередині тижня.

Також читайте:   Аеродинамічна труба у Києві: переваги екстремального атракціону

Тим не менше, таки є прогноз, що підйомники запрацюють вже цієї п’ятниці й будуть функціонувати всі вихідні.

Давно пора… Єдине щоб не завадила погода, адже на вихідні якраз прогнозують суттєве потепління. Тому, треба їхати поки сніг ще є, на Тростяні пушок як на тому ж Буковелі нема і з цим там туго.

Прогноз погоди? Синоптики кажуть, що на вихідні прогнозується плюсова температура близько 5 градусів із позначкою плюс.

Не знаю як там де, а на моєму улюбленому «Заході» все має бути добре, головне щоб бугеля піднімали. Також зауважив, що багато людей не знає де той «Захід» є. Так от, якщо піднімаєтеся на вершину Тростяна, то він з лівого боку і так до низу.

Скільки коштує абонемент на катання?

Так от, до Нового року ціни залишаються минулорічні, а саме 180 гривень за день катання + 20 гривень застава за картку. Якщо ви катаєтеся не дуже, то можете взяти картку на так звані 4 спуски, яка коштує 80 гривень + все ті ж 20 гривень застави.

Якби там не було, чекаємо офіційного відкриття сезону на Тростяні і вражень від катання на цій горі. Якщо випаде нагода, а вона таки думаю випаде, то і ваш покірний автор теж спробує поїхати на Тростян і поділитися враженнями від катання в цьогорічному сезоні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. NoName 12.12.2013 пише:

    Відкриття сезону на Тростяні відбулося 6-го числа, ще швидче чим вашому Буковелі.
    Читати+відео тут – http://slavski.info/reportazh-o-otkrytii-sezona/comment-page-2#comment-17454

  2. Vorobus 12.12.2013 пише:

    NoName, ага, відкриття відбулося і на тому закрилися. 💡 💡 💡 сервіс просто шик

  3. Vorobus 12.12.2013 пише:

    NoName, і взагалі пане лижник відомий, цитата “В субботу заработали бугеля и народ катал по полной программе”. На Буковелі народ катався ще з п’ятниці. 😉

  4. NoName 18.12.2013 пише:

    Vorobus пише:
    NoName, і взагалі пане лижник відомий, цитата “В субботу заработали бугеля и народ катал по полной программе”. На Буковелі народ катався ще з п’ятниці. ;)

    На Тростяні теж вікрили сезон ще з п”ятниці 06.12 8) 8) 8)

  5. Vorobus 19.12.2013 пише:

    NoName, а бугеля вже повішані? там один тіп мав помагати бугельщикам 😀 😀 😀 😀

  6. NoName 20.12.2013 пише:

    Vorobus, вже давно бугеля повішані!
    Ви щось відстали від життя

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*