Підсумки роботи блогу Воробуса в грудні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в грудні

Підсумки роботи блогу Воробуса в грудні

Востаннє в цьому році пише і не показує Воробус.

Чому востаннє? Все просто, більше публікацій в цьому рої не буде, а побачимося, на це сподіваюся, вже у новому 2014-ому.

Довго думав що би то ще написати і таки вирішив не зраджувати традиціям останніх місяців і підведу підсумки роботи блогу в грудні місяці.

Що було цікавого, а що не дуже, чого слід очікувати в січні місяці та багато іншого читайте у черговій статті на блозі.

Розпочну із майдану. Як його не згадати. Цілий місяць проводилися мітинги як у Львові, так і в інших містах нашої країни з вимогами: відставка уряду та президента країни.

Відставок таки не відбулося, майдан потрохи зменшив свою чисельність, але обіцяв повернутися після Різдвяних свят. Також всіх сколихнуло побиття журналістки – Тетяни Чорновіл.

Досі винних не покарано. Бюджет так і не було прийнято, тому не дивуйтеся якщо будуть затримки по заробітній платні.

До подій політичних також би відніс те, що з 1 грудня виросла мінімальна зарплата. Як кажуть, то фігня, але хоч щось.

Спорт.

Всі українські клуби продовжать свою виступи на весні у єврокубках, національний же чемпіонат попрощався з нами до весни. Залишається лише футзал, який відновить свої змагання 11 січня 2014 року.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні місяці

Львів.

До подій нашого міста відніс би те, що 19 січня офіційно було відкрито Різдвяний ярмарок та новорічну ялинку. Особливого пафосу нема, все як кожного року.

Також, нарешті, було відкрито рух такими вулицями як : Степана Бандери, Коперника та Городоцька. Остання взагалі мене потішила, але свої враження від новинок там напишу вже після Нового року.

Відпочинок.

Свята лише розпочинаються, Миколай приніс подарунки, плюс 6 грудня стартував лижний сезон на Буковелі, який Воробус успішно відвідав. Катання сподобалося, і таки думаю далі буде?

Блог.

Тут, як завжди, було написано велику кількість публікацій, плюс 19 грудня були оголошені результати фотоконкурсу. Приємно, що боротьба там велася до останнього і перемогла з незначним відривом – дівчина Ірина.

Чого слід очікувати в січні місяці?

Перша за все, це Новорічних та Різдвяних свят. Попереду Свята Вечеря, колядки, згодом щедрівки, посівання й так далі. Одним словом, людям має бути весело.

В січні також очікується нагородження кращого гравця року що минув у футболі. Хто ним стане? Невже знову Мессі? Час все покаже.

А ще автор блогу сподівається написати ряд цікавих публікацій, скажімо є у планах відвідати інші гірськолижні курорти.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*