Підсумки роботи блогу Воробуса в листопаді - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в листопаді

Євромайдан у Львові

Пише і не показує Воробус. Що ж, друзі, завершився черговий місяць і сьогодні у перший день грудня (зими) настав час підвести підсумки роботи блогу в листопаді.

Що було цікавого, що вдалося і навпаки, і чого очікувати в грудні на блозі Воробуса читайте далі.

Розпочну, мабуть, із приємного. Так от, колись пам’ятаю мені писав один пан і запитував, цитую: «Ігоре, як тобі вдається так часто оновлювати блог, звідки такий ентузіазм?».

Відповів я тоді іронічно, що коли є бажання, то і прийде писанина. З часом на блозі почали дописувати й інші люди, а віднедавна у нас з’явився і новий автор – ” target=”_blank”>Анна Фолк, яка досить часто пише на тему мистецтва.

Так от, за весь час існування блогу, а це більше як чотири роки вперше на ресурсі було опубліковано за місяць 109 публікацій. Це рекорд.

Сподіваюся в грудні буде не менше публікацій, а можливо й буде побитий новий рекорд.

У листопаді ми запустили новий конкурс, який називається – «Здоровий спосіб життя з Воробусом». Чесно не очікував такої великої кількості фотографій, але це також радує.

Воробус культурно розвивається, тобто все частіше «виходить у люди».

В листопаді ми відвідали літературні читання вже згадуваної мною Анни Фолк, а також концерт за участю братів Дарміців.

Враження просто таки незабутні, тому, сподіваюся, далі буде?

Також читайте:   З днем блогера!!!

Спортивні подїї. Як не згадати прикру поразку нашої футбольної збірної у плей-офф до чемпіонату світу-2014 року. І ніби першу гру в Києві провели на високому рівні, а потім поїхали у Францію і просто таки вка….ся. Іншого слова не підберу.

Здоров’я. Воробус змінює свої принципи і таки записується в тренажерний зал. На перших порах, звісно що, важко, але з часом до усього звикається і вже навіть бачу перші наслідки залу – автор блогу почувається значно краще у фізичному плані.

Політика. Лише лінивого зараз не турбує доля нашої країни. В багатьох містах України почалися мітинги за підтримку Євроінтеграції. А буквально вчора, по-звірячому, був розігнаний майдан в Києві. Це дуже низько з боку влади… і так просто все це не пройде.

Тому, далі буде….

Чого слід очікувати у місця грудні?

Перша за все, будемо слідкувати за політичними подіями в країні.

Друге, вже сьогодні завершується прийом робіт на фотоконкурс від Воробуса і на тижні стартуватиме голосування за кращу фотографію.

Третє, таки сподіваюся що вже незабаром відкриється лижний сезон. На Буковелі вже є сніг, в інших місцях всі лише в очікуванні.

Четверте, грудень – це сезон свят, всі готуються до Нового року, чекають подарунків від Миколая й так далі.

Одним словом, життя вирує, тому залишайтеся і надалі з блогом Воробуса. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*