Підсумки виступу ФК Карпати у першій половині сезону 2013/2014 років - Блог про Львів

Підсумки виступу ФК Карпати у першій половині сезону 2013/2014 років

А тепер зимова пауза

Поступово завершується футбольний сезон 2013 року в українській прем’єр-лізі. Залишилося зіграти якихось два матчі і за вітчизняний футбол треба буде забути більше як на два місяці.

У зв’язку з тим, що київський Арсенал через брак фінансів знявся із чемпіонату команда нашого міста – львівські Карпати свій останній поєдинок у 2013 році зіграла ще тиждень тому проти донецького Металурга.

Нагадаю, ця гра тоді завершилася із рахунком 2-2 і добре що Карпати не програли, а на останній хвилині таки врятувалися.

У сьогоднішній публікації блог Воробуса спробує підвести підсумки першої половини сезону для команди зі Львова, а саме що вдалося зробити, а що навпаки і чого слід очікувати після зими.

Розпочну із того, що всім добре відомо якою була ситуація на початку цього сезону. На трансфер були виставлені практично всі гравці минулого складу, прийшло багато новачків, новий тренер і з початку сезону були великі побоювання за результат.

Ба, навіть більше, Карпати довгий час не могли забити в домашніх поєдинках. Але, згодом зібралися і таки заграли як вміють.

Загалом, у новому сезоні 2013/2014 років було проведено 16 поєдинків: з них було виграно у чотирьох, 7 раз була зафіксована нічия і ще 5 разів «зелено-білі» програвали.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Динамо 2:3 Шахтар (відео)

Різниця м’ячів теж не радує: 18 забитих і 22 пропущених. Якщо поділити на кількість матчів, то виходить, що в середньому Карпати забивали більше одного гола за гру.

Після 16 зіграних поєдинків команда зі Львова посідає – 10 те місце в турнірній таблиці маючи у своєму активі 19 очок.

Напевно, найбільш вдалий матч команда Севідова провела 13 вересня 2013 року. Тоді, на стадіоні «Україна» був битий не хтось там, а чемпіон країни – донецький Шахтар із рахунком 3-2.

Шкода, що тоді людей було на грі не так багато якби цього хотілося, але ті що були отримали масу задоволення.

Щодо гравців команди, то кращим бомбардиром у першій частині нового сезону став не один гравець, а одразу ж два. Це: Сергій Зеньов та Олександр Гладкий, які забили по 5-ть м’ячів.

Кубок України. Традиційно наша команда грає в цьому турнірі дуже вдало. Але, цього року, як кажуть, не пішло.

На стадії 1/8 фіналу «леви» програли вдома одному із лідерів цьогорічного сезону – харківському Металісту із рахунком 0-2.

Шкода, але нічого не поробиш. Тому, після зими львівська команда має зосередитися виключно на чемпіонаті, який, до слова, відновиться вже 1 березня.

Вперед, Карпати, до перемоги!!!

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*