Погадаймо в ніч на Андрія - Блог про Львів

Погадаймо в ніч на Андрія

Собака теж знавець долі

Сидить такий сьогодні Воробус зранку і думає, а який ж то день на календарі? Дивлюся, а це 12 грудня і щось ніяк не можу пригадати а яке ж то завтра свято.

Футбол, революція, сніг, а всі й забули що завтра ми святкуємо свято Андрія, яке в народі має ой яке велике походження.

Дівчата, хлопці, гадають у переддень цього свята, а дехто навіть робить так звані збитки.

Блог Воробуса звісно що не забуває за це свято і у сьогоднішній публікації спробує дати кілька порад людям, які таки будуть гадати в ніч на Андрія.

Отже, як правильно гадати? Звісно, можна видумувати різні штуки, але все набагато простіше.

1. Гадання за допомогою бубнового короля.

Довго йти не треба, берете колоду карт, якщо нема, то її купляєте, витягуєте бубнового короля, кладете його під подушку, загадуєте людину яка вас цікавить і лягаєте спати. В ніч на Андрія саме ця людина вам присниться і дізнаєтеся а що ж вона про вас думає. Сподіваюся, думає добре…

2. Гадання на ім’я.

Також все дуже просто. Ближче до опівночі дівчата збираються компанією і виходять на вулицю у пошуках чоловіків. Коли починає хоч один із них йти, дівчина підходить і питає як його звати. Саме ім’я цієї людини і буде ім’ям вашого судженого. Можливо навіть і ця людина, яку ви зустріли вночі вас захоче. 😀

Також читайте:   Як зробити писанку

3. Гадання на ім’я (другий спосіб).

Напишіть багато імен, розкладіть їх на столі по кругу, далі візьміть голку прив’язану на нитку і кружляйте кругом цих імен. Де голка похитнеться це і буде ім’я вашого судженого.

4. Гадання на собаку.

Знаю, пан Марсело зараз буде дуже довго сміятися, але такі вже реалії нашого з вами життя. На собак теж можна гадати.

Отже, який спосіб гадання? Все просто, ближче до опівночі дівчата виходять на вулицю і промовляють, цитую: «Песику, загавкай на судженого».

Якщо дівчині загавкає старий пес, то суджений буде старшим і то добряче, якщо молодий, що має дзвінки голос, то суджений буде молоденький.

5. Гадання на рушник.

Зазвичай дівчата напередодні ночі на Андрія вивішують за віконця білі рушники зі словами “Суджений-ряджений, прийди і утрися”. Якщо до ранку рушник буде вологим, значить, бути в новому році тій дівчині, що вивісила цей рушник, заміжня, а якщо рушник залишиться сухим – засидиться дівчина в батьківському домі.

Яке б там гадання не було, щоб там не випало, пам’ятайте, ви – самі творці своєї долі. Як собі постелите, так і виспитеся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*