Прев’ю до поєдинків Ліги Європи за участю українських команд - Блог про Львів

Прев’ю до поєдинків Ліги Європи за участю українських команд

Час Блохіна?

Сьогодні в Європі знову великий футбольний день, проходять матчі завершального туру в такому змаганні як Ліга Європи.

Увага українських вболівальників футболу прикута до матчів за участю українських команд, а саме Чорноморця, Динамо та Дніпра.

Які шанси в наших команд щоб пройти далі, традиційний прогноз від Воробуса та не тільки читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, розпочну, мабуть, із поєдинку, який відбудеться вже за якихось 10 хвилин в голландському місті – Ейндховен. У рамках 6-ого туру Ліги Європи місцевий ПСВ буде приймати наш одеський Чорноморець.

Для того, щоб пройти далі українській команді треба будь-що перемагати, нічия підопічних Григорчука не задовольняє, тому можна не сумніватися атакувати ми будемо і ще як.

Чи є шанси в Чорноморця перемогти? Якщо б це було минулого сезону, то виникали би великі сумніви, а так не те що можуть, а треба перемагати. ПСВ зараз перебуває в кризі і крісло під їхнім тренером Філіпом Коку вже давно хитається.

Прогноз від Воробуса. Все-таки, я думаю буде зафіксована нічия 1-1.

Динамо.

Команда всім відомого Блохіна буде на своєму полі приймати команду з Австрії – Рапід. Для того, щоб пройти далі команді з Києва треба не програти, нічия нас задовольняє і ще й як. Але, правильно сказав «Блоха», що коли будемо грати на нічию, то неодмінно програємо.

Також читайте:   Визначилися усі півфіналісти Євро-2012

Рапід зірок з неба не хватає, прибув в Київ за день до гри і кажуть що будуть старатися перемогти.

Прогноз від Воробуса. Думаю що кияни мають перемагати. Рахунок – 2-1. Динамо таки пропустить захист в них нікудишній.

Дніпро.

Це єдина команда з України, яка собі ще до 6-ого туру забезпечила собі вихід у наступний раунд змагань. Тому, виїзний поєдинок з італійською Фіорентиною буде за перше місце. Якщо Дніпро переможе, то буде першим, якщо ж буде будь-який інший результат, то перше місце дістанеться «фіалкам».

Прогноз від Воробуса. Враховуючи те, що наші команди дуже погано грають з італійцями думаю, що сьогодні Дніпру нічого не світить і ми програємо з рахунком 0-2.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро.

Щодо тв-трансляцій, то поєдинки за участю українських команд будуть транслювати наступні канали:

«Футбол 1» – ПСВ – Чорноморець. Початок о 20 годині.
«2+2» – Фіорентина – Дніпро. Початок о 22 годині 05 хвилин.
«2+2» – Динамо – Рапід. Початок о 22 годині 05 хвилин.

Вболіваємо за наші команди разом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 13.12.2013 пише:

    Ему бы вместо того, чтобы команду тренировать, лучше было бы поехать на ёлку в Донецк или Днепропетровск…, а то Киев ему подавай. Сначала покажи чего ты стоишь, а уже тогда и про ёлку говорить сможешь. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*