Шанси українських команд в 1/16 фіналу Ліги Європи - Блог про Львів

Шанси українських команд в 1/16 фіналу Ліги Європи

Ліон?

Як і обіцяв Воробус, як тільки лише завершиться жеребкування Ліги Європи наступного ж дня спробую дати оцінку суперникам наших клубів на стадії 1/16 змагань, а також висловити прогноз хто з українських клубів пройде далі.

Отже, розпочнемо із чемпіона країни – донецького Шахтаря.

Хоч як їхній тренер Луческу не хотів грати й на далі в Лізі Чемпіонів, вийти із своєї групи «гірники» не змогли. Тому, на весні прийдеться задовольнитися Лігою Європи.

На жеребкуванні Шахтар був сіяний, тому отримав значно слабшого суперника чим інші наші клуби. Хоча, я би не сказав що чеська Вікторія вже аж така слаба. Команда останніми роками постійно грає в Лізі Чемпіонів і як не як, досвід гри таки має і не малий.

Цього року вони були в одній групі із такими «зубрами» світового футболу як: Баварія, Манчестер Сіті, плюс в цій групі також був московський ЦСКА.

Лише в останній момент чехи завдяки перемозі над останніми зуміли пройти у Лігу Європи.

Радує тут один факт, що і Шахтар і Вікторія будуть перебувати приблизно в одній формі, бо їхні чемпіонати лише будуть розпочинатися.

Вікторія добре грає вдома, практично не програє, тому перша гра буде важкою, плюс не знати чого очікувати від погоди.

Тим не менше, якщо не буде недооцінки, то Шахтар із своїм бюджетом має проходити чеську команду.

Динамо.

Вчора президент київського клубу – Ігор Суркіс заявив, що тренер Блохін буде і на далі працювати з командою. Щодо жеребкування, то біло-синім потрапила у суперника хороша команда – іспанська Валенсія. З нею завжди важко грати у якій формі би вона не перебувала.

Також читайте:   Флеш-моб на підтримку збірної України у Львові

Так. зараз іспанці із новим тренером не демонструють тієї гри, яка була минулого сезону і плентаються всередині турнірної таблиці в чемпіонаті. Сказав би, що Валенсія – це команда-загадка. Вона може провалити гру, а може обіграти фаворита.

Тут ставлю на іспанців. Все-таки, Динамо не дасть їм ради.

Дніпро.

Тут також з’явилися новини із стану суперника, а, нагадаю, команда Рамоса на стадії 1/16 змагань зіграє з англійським Тотенхемом.

Так от, вчора їхнього тренера Боаша було відправлено у відставку за незадовільні результати команди. Хто буде новим «коучем» дізнаємося вже зовсім скоро, а поки про шанси.

Тотенхем дуже сильно грає в себе на стадіоні і «винести» може кого хочеш. Плюс, чемпіонат Англії буде в розпалі, а українська першість буде лише набирати оберти.

Тут також віддаю перевагу нашому супернику. Ну, хіба що «шпори» будуть грати в Лізі Європи другим складом.

Чорноморець.

Суперником команди Григорчука став французький Ліон. Не секрет, що французи зараз не ті, що були колись. З команди пішло багато лідерів і Ліон переживає зміну поколінь. Тим не менше, групу вони пройшли досить таки впевнено, а в чемпіонаті йдуть на 10 місці.

Якщо добре підготуватися і зіграти другим номером, то шанси є і я в них вірю.

Тому, тут ставлю таки на одеситів.

Як буде насправді, побачимо вже на весні, а поки що міжсезоння.

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*