Страйк у Львові або черговий день на майдані - Блог про Львів

Страйк у Львові або черговий день на майдані

Майдан у Львові

Тільки що ваш покірний автор повернувся із майдану у Львові. Змерз трохи, але як каже наш відомий тренер – «То таке..». За майбутнє нашої країни можна і постояти.

Що цікавого побачив Воробус на львівському майдані, які настрої панують серед людей та багато іншого читайте далі.

Отже, про те, що сьогодні у багатьох містах України і місті Лева, зокрема, буде страйк було оголошено вже давно. Інформація переважно поширювалася через соціальні мережі і люди її масово підтримували. Хоча і по телебаченню цю новину також активно обговорювали.

Як минув день у Львові? Так от, на роботу люди бували йшли, а бувало що керівництво організацій оголошувало страйк і люди, таким чином, йшли на майдан. Одним словом, як хто.

Воробус тісно спілкується із людьми, тому скажу що одні сидять на роботах, інші страйкують.

Не можу конкретики сказати, скажу лише точно що студенти на пари не пішли, а масово прийшли в центр щоб і на далі висловити слова непокори нинішній владі.

Людей в центрі нашого міста багацько, всі йдуть з прапорами, на багатьох будівлях висять українські прапори, рух транспорту у «серці» Львова – паралізовано.

Майдан 2 грудня

Про що говорять люди? Тепер вже потрохи за євроінтеграцію вони забувають, а є вимога відправити як мінімум уряд у відставку, як максимум – президента.

Чому? Думаю вже і мій кіт знає як день тому озвірілий спецпідрозділ Беркут побив мирних мітингувальників на майдані Незалежності. Це дуже низько з їхнього боку. Кадри, де силові структури б’ють людей, які вже лежать просто викликають жах.

Також читайте:   Як дістали ті ремонти доріг у Львові

Як можна бити таких же людей як і ви самі? Ми ж всі люди, одна нація.

Повертаючись до львівського майдану 2 грудня скажу, що на ньому була в переважній більшості молодь. До слова, вчора 1 грудня біля пам’ятника Тарасові Шевченку було й дуже багато старших людей.

Як і вчора, сьогодні на майдані акції проходять мирно. Це вам не штурм адміністрації президента, де люди просто не розуміють до чого це може призвести, а призвести це може до впровадження надзвичайного стану в країні.

На львівському майдані постійно ведучі розповідають що робиться в Києві, які подальші дії і час від часу розважають публіку музикою, віршами про наших політиків тощо.

Вигляд на сцену

Чи холодно? Та трохи холоднувато, але одні люди приходять, інші на їх місці йдуть грітися у заклади такі от як, скажімо, книгарня. Бо, коли зайшов автор блогу в книгарню на проспекті Свободи, то одразу ж побачив аншлаг.

На моє запитання чи люд так масово зараз кинувся у читання консультант відповів, що сюди приходять люди з майдану, які гріються від холоду. Подейкують також що в сусідньому мобільному магазині можна безкоштовно зарядити телефон.

Ніби дрібниці, але приємно…

Так завжди не буде, ми таки заживемо добре….

Насамкінець, пропоную послухати пісню, яку досить часто вмикають на майданах нашої країни:

Слава Україні!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 03.12.2013 пише:

    Воробус, берукт – то не люди!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*