У Львові офіційно відкрили Різдвяний ярмарок та ялинку - Блог про Львів

У Львові офіційно відкрили Різдвяний ярмарок та ялинку

Різдвяний ярмарок-2014

Сьогодні надворі 22 грудня, неділя, а це означає, що потрохи, але вихідні завершуються і вже завтра треба буде йти на роботу.

Але, не будемо про сумне, роботою, роботою, про неї поговоримо вже на тижні, а поки що про хороше.

Отже, потрохи ми наближаємося до новорічно-різдвяних свят, про це сигналізує, скажімо, Різдвяний ярмарок-2014, який вже вп’яте офіційно відкрився у місті Лева.

Що цього разку можна там купити, де знаходиться ярмарок та як Воробус на ньому побував читайте у сьогоднішній публікації на нашому з вами ресурсі.

Перед тим як розповідати про ярмарок зроблю коротесенький відступ, а все тому, що сьогодні свої іменини святкують дівчата, які носять ім’я Ганна.

Блог Воробуса вітає іменинниць з днем Ангела, бажаємо вам лише успіху у всіх починаннях і міцного, міцного здоров’я.

Повертаючись до ярмарку скажу, що Воробус завітав туди спонтанно. Вийшов на вулицю, глянув що зараз панує не досить таки холодна погода, взяв фотоапарата і поїхав у центр міста Лева.

А там, як виявляється сьогодні досить таки багато людей. Чому? Перше – мітинги по всій країні тривають, Львів не виключення, по-друге, вихідний день, то чому б просто не прогулятися містом.

Щодо ярмарку, то він як і минулого року розташовується на проспекті Свободи та на площі Ринок. Як зазначають організатори, загалом ярмарок представлений більш як 140 будиночками.

Також читайте:   Азарт: хвороба чи просто розвага?

Бачив, що так звані хатинки є і на іншій стороні площі Ринок, а саме збоку Італійського дворику.

Що можна купити на ярмарку? Люблю я тут застосовувати слово – «дідька лисого», адже дійсно купити можна що лише побажаєш. Це і штучні ялинки, і мед, і продукти харчування, і книги, і сувеніри, і звісно що такі популярні напої як глінтвейн та гаряча медовуха.

Одним словом життя на ярмарку триває і проходить воно повним ходом.

До речі, задавали мені питання а як же функціонує ярмарок. Так от, початок його роботи із 10 і до 22 години.

Я би був не я, якби не згадав про новорічну ялинку, яку саме на свято Миколая урочисто запалили на центральній площі міста Лева. Цього року ялинка має свій стиль, на ній дуже багато іграшок, які символізують європейський союз, куди Україна так хоче вступити.

Ялинка у Львові

Звісно, краще дивитися на ялинку коли запалені вогні, а це відбувається вже після 17 години вечора.

Триватиме ярмарок до 20 січня 2014 року, після чого його знесуть для того щоб поставити Великодній ярмарок? Думаю так воно і буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*