У Львові почали встановлювати новорічну ялинку - Блог про Львів

У Львові почали встановлювати новорічну ялинку

Ялинка-2014

Вихідні таки наступили, але це не означає що блог Воробуса припиняє інформувати вас, читачі ресурсу, про цікаві події, які відбуваються в Україні та у світі загалом.

З чого розпочнемо? Мабуть зі Львова, адже блог про місто Лева і завжди цікаво дізнаватися щось новеньке про наше місто.

Отже, ще вчора зранку в одній із соціальних мереж побачив фото ялинки, яку встановили у центрі нашого міста. Одразу ж під цим постом з’явилося багато коментарів на кшталт «чи вона справжня, чи це не фотошоп, для чого було встановлювати ялинку і так далі».

Чому виникали такі сумніви?

Все просто, думаю всі прекрасно знають яка зараз політична ситуація в країні, як нелюди із Беркута били людей на майдані Незалежності в Києві й так далі. Тоді, нагадаю, причиною розгону майдану назвали саме встановлення ялинки.

Цирк та й годі. То ж треба бути таким придуркуватим щоб таке придумати. Ялинка – це ж не головне в нашому житті. Зараз в Києві стоїть своя ялинка створена із суцільних барикад.

Повертаючись до теми ялинки у місті Львові, Воробус так просто не сидів і вирішив таки з’їздити у центр нашого міста і на свої очі переконатися чи зелена красуня і справді там стоїть чи це просто міф.

Приїздить автор блогу в центр і справді, фото в інтернеті не було фейкове, ялинка стоїть там де і завжди, правда вона зараз ще така смішна, обдерта і я так зрозумів її будуть ще реставрувати чи як там ця процедура називається.

Також читайте:   Вечірній Львів або яких людей можна зустріти у цей час

Чим цікава цьогорічна ялинка так це тим, що вона буде прикрашена символами України та Євросоюзу в який наша держава так хоче вступити. Набрид вже той гнилий совок.

Вже навіть де-не-де на гілках ялинки почали з’являтися синьо-жовті прапори. Але, і це ще не все.

В школах діти будуть розмальовувати іграшки на яких будуть зображені символи Євросоюзу та України. Їх теж будуть вішати на ялинку, а також мають бути сині стрічки.

Щодо питання, а звідкіля привезли ялинку скажу, що цьогоріч це було зроблено із Східниці. Місту ялинка обійшлася у 147 тисяч гривень.

До останнього моменту питання встановлення ялинки було під питанням. Чому? Далеко йти не треба, згадайте Київ і кров людей на місці майбутньої ялинки.
Але, Представники церкви, громадські діячі та чиновники таки погодилися встановити ялинку.
Щодо офіційного відкриття, то вогні на зеленій красуні будуть традиційно запалені на свято Миколая – 19 грудня 2013 року.

І ще, в центрі міста встановили багато лавочок на яких можна просто присісти й відпочити від ходьби пішки. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. юн 14.12.2013 пише:

    Новий рік

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*