Українці святкуватимуть Новий рік в колі родини - Блог про Львів

Українці святкуватимуть Новий рік в колі родини

Новий рік не за горами

Сьогодні надворі 29 грудня, а це означає, що все менше й менше часу залишається до Нового 2014 року, який будемо святкувати вже буквально через декілька днів.

Після того як Україну накрила хвиля протестів пішли розмови про те, що багато людей взагалі не будуть святкувати Новий рік, ялинки ставити не будуть і так далі.

Блог Воробуса вирішив перевірити, які настрої панують в читачів нашого ресурсу, де вони будуть святкувати Новий рік і чи взагалі будуть це робити, яка вікова категорія цих людей переважає.

Ми поставили голосування на нашому ресурсі, плюс зробили це за допомогою форми однієї із популярних соціальних мереж – ВКонтакті.

Настав час підвести проміжні результати.

Пам’ятаю колись мені казали мудрі люди що для того, щоб зробити висновки про настрої, які панують у людей і зробити це із мінімальною похибкою треба щоб в голосуванні прийняло участь принаймні 100 людей.

Отже, на 9 годині ранку 29 грудня в голосуванні на тему: «Де ви будете святкувати Новий рік» взяло участь 168 людей. Серед них 90 жінок, решта ж представники чоловічої статі.

Голосування

Щодо варіантів відповідей, то найбільше голосів поки що зібрав варіант – «У колі родини», за який проголосувала 91 людина, а це 54.2%.

Друге місце посідає варіант – «на хаті з друзями». За цей варіант віддало голоси – 25% людей або 42 голоси.

Також читайте:   Що купити на Різдво чи Миколая чоловіку?

Третє місце посів варіант – «не буду святкувати Новий рік» – 20 голосів або ж 11.9 % людей.

Решта ж варіантів суттєво відстають. Це і святкування біля ялинки (4 голоси), на роботі (4 голоси), на майдані (5 голосів), закордоном (2 голоси).

Які можна зробити висновки? Все просто, людям ніде не хочеться їхати, ні кого збирати, а просто посидіти за келихом шампанського в сімейній обстановці.

Також наскільки чув з розмов людей, не хочуть люди їхати кудись, бо ціни в тих же Карпатах істотно завищені. Власники якби подуріли і поставили захмарні ціни.

Варіант «на хаті з друзями» завжди був практично ідеальним, тому не дивно що він перебуває у трійці лідерів.

Здивував мене варіант «не буду святкувати». Чому? Ви знаєте, читачі блогу, чув і такі розмови. Далі цитую: «Я не буду ніде святкувати, гроші зекономлю та і настрою нема», «нарешті висплюся як слід», «Святкувати треба Різдво, а не Новий рік», «Люди на майдані стоять, а вам дурне в голові».

Ось так от.

І насамкінець, трошки статистики. Серед 168-ми людей, які проголосували в опитуванні лише 64 мають більше 18-ти років.

Тому, голосує переважно школота. 😀

А де ви будете святкувати Новий рік?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*