Враження від футзального чемпіонату Львівщини сезону 2013/2014 років - Блог про Львів

Враження від футзального чемпіонату Львівщини сезону 2013/2014 років

Обласний чемпіонат

Любить Воробус ходити по різноманітних заходах і ділитися своїми враженнями від побаченого.

От буквально вчора довелося побувати на футзальному поєдинку в рамках обласного чемпіонату Львівщини у якому між собою зустрічалися команди «Княжий ринок» та «Бори».

В цих командах у вашого автора грає багато знайомих, тому цікаво було глянути на цей поєдинок. До гри всі фахівці віддавали беззаперечну перевагу «Княжому».

А це і не дивно, адже в цій команді грають досить таки відомі футзалісти такі як: Цибик, Чеботарьов, Стасюк, Кузик, Яцишин та інші.

У «Борах» же зібрані переважно гравці з великого футболу, які розглядають цей чемпіонат як підготовку до нового сезону.

Тим не менше, останні таки зуміли нав’язати боротьбу Цибику та компанії і походу гри навіть вигравали із рахунком 2-1. Але, досвід таки дався взнаки і в кінці гри «Княжий ринок» таки дотиснув свого суперника.

Все це добре, але коли говорив із багатьма футзалістами, то всі як один схиляються до думки, що цей чемпіонат не такий цікавий як, скажімо, минулий.

Минулого сезону були такі потужні команди як: Імперія, Каменяр, Львів Сіті, Львівгаз, Меркурій, Галіо. Цього року їх нема і видовище втрачається.

От зараз вже неозброєним оком можна побачити, що за чемпіонство будуть боротися згадуваний мною – «Княжий ринок» та команда «СБ Груп», в якій якраз зібрані гравці з того ж Червонограда.

Також читайте:   І знову ми чекаємо на олімпійський футзал (частина четверта)

Саме поєдинки між ними і визначать хто буде тримати пальму першості, бо своїх суперників вони зараз проходять на одній нозі.

Досить таки цікаво виглядають команди: Дата – Груп, КПУ та Острів. Але, знову ж таки вони не стабільні. Можуть достойно зіграти із лідерами, а потім не виграти в аутсайдерів. Саме ці три команди, на мою думку, будуть змагатися за третє місце.

Решта ж команд, їм не в образу, такі собі середнячки. Вони особливих завдань не ставлять, а виходять на гру із словами «Як зіграємо, так і буде». 🙂

Пам’ятаю бачив гру команди «Енергія-Кардинал». Там, до слова, грають дуже юні футзалісти. Їх просто таки кинули під каток обласного чемпіонату. Як вони можуть дати бій лідерам? Знову ж таки, видовище втрачається, інтерес до поєдинків теж.

Все-таки, моя думка така, що федерація має якось думати про рівень чемпіонату, а не брати всіх підряд у чемпіонат. Пам’ятаєте як свого часу в екстра-лізі думали об’єднати вищу та першу ліги. Тоді багато хто говорив, що чемпіонат стане не цікавим.

Думали гадали, і таки відмовилися від цього рішення. І правильно зробили. Краще мати 7 команд приблизно одного рівня, чим 20, але таких що половині будуть бити по 10 голів мінімум.

Чемпіонат триває і коли Воробус ще завітає на поєдинки обласного чемпіонату з футзалу, обов’язково поділюся своїми враженнями від них.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*