Враження від поточного стану трас на Буковелі + фото - Блог про Львів

Враження від поточного стану трас на Буковелі + фото

Чорна траса

Воробус під враженнями від поїздки на Буковель, тому сьогодні цілий день буду ділитися своїми домислами щодо цього курорту.

Довго думав чи робити чергову галерею, але так вирішив цього не робити, а поєднати враженнями із фотографіями.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про стан трас (21 грудня), а саме які Воробусу сподобалися найбільше, а які не дуже.

Отже, розпочну із трас, які мають №1. Внизу на підйомнику дуже багато людей, тому стояти в черзі приходить значну кількість часу. Сподобалася тут траса №1D. На неї потрапити досить таки просто, треба просто їхати по синій 1C і згодом звернути на згадувану вище трасу.

Ідеальною є для новачків, там можна собі гарно поїздити, плюс є виїзди поперек на трасу №2.

Траси №2. Вчора (21 грудня) ця траса мені не сподобалася. Ні, справа не у якості, а в тому які люди там катаються. Не можна впускати «чайників» їхати з цієї гори, бо вони можуть просто вас знести.

Воробус як не намагався уникнути зіткнення із перестрашеною дівчиною, яка їхала без гальм але таки прийняв рішення отримати удар на себе ніж ще когось збити.

Снігу достатньо

Ідеальною траса №2 є для виїзду на 5 підйомник. От де, а там мабуть найбільше людей. Ну, дуже довго там треба стояти. Якщо хочете їхати просто 5-ими трасами, то піднімайтеся на бугелі. Це не так важко як здається.

Сподобалися тут траси № 5F і №5E. Людей на них мало, можна гарно розігнатися. Ну, хіба що 5E трохи жорстка.

Також читайте:   Львівський цирк презентує програму "Новорічний сюрприз"

Йдемо далі. Підйомник №12 і траса №12A. Людей не так багато як здається, але траса №12A вже трохи розбита, тому їздив там не часто. Спустився і на тому вистачить.

Біля 16-ої траси

От де довго був Воробуса та це на 16-х трасах. Так вже склалося, що я колись як полюбив ці траси, так і на них катаюся.

16А, 16Е, 16С – це самі ці траси, які юзав автор блогу вчора. Їх стан чудовий, останні дві тільки зробив ретрак, тому політав я досить таки нормально.

Трохи є черги на підйомнику, але, то таке. Сюди би також відніс трасу №11с. Обожнюю її, там можна нормально розігнатися і виїхати аж до підйомників №8, 11, 15. Ось дне, а там черги на витяги величезні.

Панорама бар

Йдемо далі. Переходимо поступово на іншу сторону курорту.

Траси №14, 13, 15, 22. На 14-й дуже багато людей, черги на підйомнику великі, а це і не дивно. Траса посередня і кататися може кожен. Сподобався спуск №15а, веселий такий з горбиками.

Ну, а найбільше мене «заперла» траса №22. До неї їхати досить таки просто. Спускаєтеся з гори 14-ою трасою і десь за кілька метрів і поворот на ліво.

А такий от підйом

Людей на трасі не багато, траса не жорстка, підйомник піднімає швидко і черги взагалі нема.

Ось такі от справи, кажуть до Нового року відкриють ще декілька трас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*