Вулицю Городоцьку та Степана Бандери відкрили для проїзду - Блог про Львів

Вулицю Городоцьку та Степана Бандери відкрили для проїзду

Вулицю Городоцьку та Степана Бандери відкрили для проїзду

Чого так чекали всі мешканці міста Львова нарешті таки відбулося. Не подумайте, що Воробус знову писатиме за політику, все набагато простіше.

Справа у тому, що поки всі були зайняті політичними подіями, то навіть і не помітили як для проїзду громадського та приватного транспорту відкрили такі вулиці як: Городоцька та Степана Бандери.

Коли відбулося офіційне відкриття, чи повністю доробили вулиці та коли відкриють вулиці Шевченка і Богдана Хмельницького читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Як вже були дістали людей ці ремонти. Хто їздить на роботу через центр, той добре знає які там корки бували у час пік, а саме коли люди їхали й поверталися з роботи. Хоча, і в неробочий час також бували затори і ще й які.

Причина? Все просто, в один прекрасний момент всі основні вулиці позакривали на ремонт, відповідно й весь громадський транспорт впустили через одну вулицю. Називається вона – вулиця Івана Франка.

Там і так буває важко проїхати, а коли ще там їздили майже усі трамвайні маршрути міста, то було…

Щодо ремонтів вулиць, то ціле літо їх робили. Спершу робітники дурака валяли, все робили повільно, а ось коли вже настала зима, почав падати сніг, то люди схаменулися і таки взялися за роботу. Пора би вже, що не кажіть.

Також читайте:   Трамваї у Львові не будуть їздити тиждень? (плюс поточний стан доріг у Львові)

І ось вчора ввечері таки почали відкривати закриті на ремонт вулиці. Спершу відкрили для проїзду громадського транспорту перехрестя вулиць Бандери – Чупринки. Тому, тепер можна сміливо сідати на трамвай №2 і їхати через центр. Дорога вже готова.

А вже сьогодні зранку близько 9 години відкрили для проїзду вулицю Городоцьку. Це дуже вагома новина, бо ця вулиця завжди була головною у нашому місті.

Тому, тепер сподіваюся таких корків, які були на дорога колись не буде і нарешті люди зможуть швидко заїхати на роботу.

Читав також, що на вулиці Городоцькій ще треба доробити бічні вулиці, тротуари, але це вже дрібниці, головне що вже може їздити трамвай №6 і автотранспорт.

На черзі відкриття вулиць Шевченка та Богдана Хмельницького. Особливо всі чекають на відкриття останньої вулиці, бо вже набридло там ходити пішки.

Нещодавно ваш покірний автор проходи цією вулицею. Що можна сказати? Робота там кипить повним ходом, техніка працює і у вечірні години, робітники гріються біля вогню, тому відкриття не за горами.

Як тільки це відбудеться блог Воробуса обов’язково про цю новину повідомить, хоча я думаю до Нового року це не відбудеться.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*