Як добитися дівчини, якщо у неї є хлопець - Блог про Львів

Як добитися дівчини, якщо у неї є хлопець

поговоримо на тему кохання

Щось останнім часом на блозі Воробуса мало почали говорити на теми кохання. Я вже бува подумав, а чи часом люди так добре не почали жити, один одного любити й так далі.

Це тривало до тих пір, поки вчора коментар на нашому ресурсі не залишила людина із ніком – простак. Він дуже просив йому допомогти, тому автор блогу на честь свята Миколая зробить йому подарунок і подарує цілу публікацію по темі, яка його цікавить.

Отже, спершу питання простака, цитую:

«У мене така проблема спілкуюся із дівчиною год були паузи бо сказав що кохаю.. Потім місяців три назад попросила вибачення і сказала що я їй дорогий і кращих за мене немає при тому що в неї є хлопець якого я убить можу але вчора сказала що все скінчено і що нічого не хоче. я запитав це кінцеве рішення? Вона сказала так.. Але коли йшов то дивилася в слід коли через 5 хв. проходив то вона чи плакала чи була дуже засмучена її подруги заспокоювали!

Ну що тут можна зробить? Я думав щоб не звиртать уваги говорити із іншими дівчатами смішить їх перед нею а на неї дивитися сумними очима і обличчям… Ну підкажіть..»

Звертаюся до тебе, простак. Так от, подібних ситуацій я бачив багато й зіштовхувався не один раз в житті. Дівчина любить тебе, а зустрічається з іншим бо так треба. Чому? Можливо ти не можеш дати їй того, що дає їй цей хлопець. Швидше за все це проблема у грошах та інших матеріальних благах таких як: квартира, гулянки, авто й так далі.

Також читайте:   "Неприємна" ситуація на парі....

Скільки я таких жінок знаю що живуть, бо чоловік заможній. А кохання? Воно втікає вікнами, коли грошей нема. От тобі й відповідь. Вона його не любить, але живе бо так треба.

Що робити далі? На мою думку, є два варіанти вирішення цієї проблеми.

Перший варіант – це просто положити ключ (забити болт). Не хоче з тобою спілкуватися, то нехай. Тобі б також не радив в це влазити. І ніякої дружби між вами не може бути. Чому? От не вірить Воробус у дружбу дівчини та хлопця, бо рано чи пізно вони можуть наробити дурниць.

Другий варіант – і далі за нею впадати, добиватися її серця, дарувати їй квіти, м’які іграшки парфуми.

Можливо саме це змусить дівчину таки покинути свого хлопця і прийти до тебе.

Хоча, я дуже сумніваюся. Знову ж таки знаю такого хлопаку що ходив до дівчини, дарував різні подарунки, а вона тупо на нього забила.

Як то кажуть, за своє кохання треба боротися.

Ще би що було цікаво дізнатися, так це ваш вік. Якщо ви ще зовсім юні, то це лише може бути симпатія і ніяка не любов. Ось так от, хай щастить.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 19.12.2013 пише:

    Чим менше звертати на дівчину увагу,тим більше її буде тянути до хлопця!!! 8)

  2. Tiger 10.02.2014 пише:

    Воробусе, взагалі-то тут є тільки один нормальний варіант – №1. А варіант №2 є зовсім безглуздим :facepalm:

  3. Bart 02.03.2014 пише:

    Питання одне: для чого взагалі добиватися дівчини, у якої є хлопець? А?
    Бачив я таких, є хлопець, а сама не те що не здатна підійти, так ще й чекає поки до неї підійду.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*