Як не бути дрищем? - Блог про Львів

Як не бути дрищем?

Спорт - це здоров'я

Досить часто чує слова від людей на кшталт, що мене все болить (спина, ноги, руки), я такий худий (худа), йду по вулиці задихаюся, бігати важко й так далі.

На що Воробус лише відповідає посмішкою і каже слова – «Не будьте слабаками, а для хлопців – не будьте дрищами».

Що мав на увазі автор блогу, як позбутися дискомфорту та які вправи треба виконувати читайте у черговій публікації.

Отже, розпочну із того, що із приходом в нашу країну НТП багато людей забули за такі речі як спорт, прогулянки на свіжому повітрі й так далі. Молодь або сидить в соціальних мережах або ж десь бухає в кабаках.

Нап’ються того пива, вина, звичайно що наступного дня вони ліниві, їм ліньки підніматися й так далі.

Я не є вже аж такий противник алкоголю, але у всьому треба мати міру. Десь колись можна попити пивка, але ж не вжиратися до поросячого стану. Хтось скаже, що п’ють, бо нема чим зайнятися. Якщо подібні настрої у вас присутні, то займіться спортом.

Пам’ятаю одного разу поскандалив із охоронцем одного із навчальних закладів міста Львова. Було це давно, але ще як зараз пам’ятаю що він сказав наступні слова, цитую: «Спорт – це фігня, нема вам чим зайнятися».

Звісно, тоді ще юний «Горобус» висловив йому своє «фе» і додав, що спорт – це здоров’я. Без нього жити ніяк.

Також читайте:   Обережно, борщівник!

Так от, щоб там люди не розповідали що їм там щось болить, так їм погано, спина тріщить треба вставати зранку і займатися спортом. Так, ліньки, на вулиці холодно, але чому б не пробігтися парком, не повисіти на турніку, не повіджиматися чи просто не потягтися.

Так, дівчатам ці вправи даються важче, а ось що заважає хлопцям?

Воробус не каже там себе вбивати на смерть, а зробити зранку хоча б по 20 разів вправи на прес, віджимання від землі, на ті ж м’язи.

От побачите, що регулярні заняття допоможуть вам не бути дрищем (таким собі худим хлопцем).

Коли є можливість можна пограти в той же футбол, волейбол, поплавати. Це допоможе вам вивільнити вашу енергію чи злість, яка перебуває в організмі і зміцнити м’язи хребта, який може боліти від ПК.

На деяких фірмах є так звані спортивні кабінети. Люди на обіді можуть пограти в такі види спорту як маленький теніс, потягати штангу й так далі. Таким роботодавцям лише можна плюсувати, адже дбають про своїх працівників.

Якщо нема спортивних куточків, просто встаньте із-за ПК, потягніться, перейдіться і вже буде легше.

Здорова людина – здорова нація. Тому, не забувайте за спорт і займайтеся ним.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*