З 6 грудня стартує лижний сезон на Буковелі - Блог про Львів

З 6 грудня стартує лижний сезон на Буковелі

Сезон 2013-2014

Сьогодні надворі 4 грудня, середа, а це означає, що потрохи ми наближаємося до зимових свят, Нового року і звісно що лижного сезону. Останній, до слова, затримується через те, що сніг не падає.

Температура повітря ніби мінусова, але кататися нема на чому, хіба що на асфальті. Але, тоді про вас подумають що несповна розуму і можуть викликати бригаду санітарів щоб забрали на курс лікування.

Та, не все так погано у нашому з вами домі. Приємна новина таки прийшли до лижників та бордерів.

З 6 грудня, офіційно стартує зимовий сезон на курорті Буковель, тому можна сміливо все кидати і їхати туди щоб нарешті покататися на лижах чи сноуборді.

Одразу ж виникає питання. а де там взяли сніг? Все просто, хто не знає, там роблять сніг пушками. Тобто він штучний. Хоча, Воробус скільки разів катався на такому снігу і нічого, задоволений.

Які траси будуть працювати?

Як відомо, на курорті Буковель офіційно є більше 50-ти трас. На відкритті мають працювати траси №7 і №2.

Для тих, хто не знає скажу, що 7 траса – це для початківців. Хто добре катається, там просто таки нема що робити.

Залишається траса №2. Не сказав би що вона така простенька, але якщо там буде багато людей, відповідно і розігнатися особливо не буде де. Хоча, прогнозують роботу цих витягів лише в п’ятницю, а як буде в суботу та неділю – невідомо.

Також читайте:   Результати конкурсу - порахуй кількість сходинок на Високий замок

Знову ж таки ходить багато чуток, що можливо буде працювати траса №12, 5, 11, але це лише чутки. Принаймні, як показують веб-камери, сніг туди теж впускають і досить таки багато. А далі просто треба взяти ретрак, проїхатися і маємо свято.

Загалом, як показує статистика всі траси починають працювати приблизно після Нового року, коли є так званий «високий» сезон.

Окрім цього всього читав, що в суботу, 7 грудня на Буковелі відбудеться офіційне відкриття сезону. Будуть дівчата, пісні, вступні слова і, звісно що, багато лижників та бордерів.

Щодо прогнозу погоди, то в ніч із п’ятниці на суботу очікуються снігопади, правда не великі, але все ж. Не виключено, що на вихідні катання буде супроводжуватися снігопадами.

Найближчим часом Воробус також планує відкрити для себе черговий сезон. Де це відбудеться точно сказати ще не можу, але як тільки це відбудеться, одразу ж поділюся своїми враженнями від катання.

На Буковель трохи довго їхати. Єдине що мені там не подобається.

Хай щастить…

А коли ви, читачі блогу, плануєте відкрити лижний сезон?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*