Біатлон. Кубок світу. Естафета. Жіноча команда фінішує лише четвертою - Блог про Львів

Біатлон. Кубок світу. Естафета. Жіноча команда фінішує лише четвертою

Україна лише четверта

Продовжується підготовка біатлоністів до Олімпіади-2014, яка, нагадаю, вже на початку лютого стартує в російському місті – Сочі.

Після традиційних змагань Кубка Світу в німецькому Оберхові, змагання переїхали в інше німецьке місто – Рупольдинг, де все розпочалося з естафетної гонки за участю жінок.

Звісно, вся Україна очікувала від цієї гонки чергових медалей від наших дівчат, які, цього сезону виступають дуже вдало.

Ще жодна естафета до вчорашнього дня в цьому сезоні не залишала нас без медалей.

Як цього разу виступила жіноча збірна з біатлону, коли наступні гонки та чого слід очікувати від наших спортсменів у Росії читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Розпочну свою розповідь із того, коли скажу, що вперше в цьому сезоні вашому автору довелося глянути цілу гонку. Чи то я такий фартовий, чи то наші дівчата вчора встали не з тієї ноги, але ми таки не зуміли здобути комплект нагород.

Розпочала гонку Юлія Джима.

Ця молода спортсменка спочатку йшла не надто добре, але вже згодом на другій стрільбі показала феноменальний результат і, увага, передала естафету Віті Семеренко першою. Хто б міг сподіватися на такий результат?

На другому етапі Віта також не підвела. Гонку вона провела стабільно, особливих зривів не було і вона передала естафету Бурдизі теж у лідерах (другою).

Також читайте:   Яка доля українського спорту?

А ось в кого, а в Наталії гонка явно не вдалася. Бурдига мала замінити лідера нашої збірної – Підгрушну, якій тренери просто таки дали відпочити й перевірити найближчий резерв нашої команди.

Бурдига ніби стріляла добре, але швидкість лижні була не такою як треба.

Валі Семеренко, яка бігла на цьому етапі вона передала естафету лише четвертою і було дуже помітно, що дістати лідерів, а це німкеню та росіянку буде практично неможливо.

Ще до цього всього на останньому етапі за Норвегію, яка йшла перед нами, бігла «зубр» світового біатлону – Бергер. Як наша Валя не старалася перегнати норвезьку біатлоністку цього їй зробити так і не вдалося.

У підсумку наша жіноча збірна фінішувала лише четвертою.

Перемогу ж здобула російська команда, друге місце в німкень, третє ж призове посіли норвежки.

Попереду нові гонки як в жінок, так і в чоловіків. Найближча з них вже сьогодні. На дистанцію у 10 кілометрів естафетної гонки вийдуть чоловіки.

Вже би й їм пора здобути комплект медалей, а то все жінки, жінки та жінки. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*