Де у Львові можна купити сантехніку? - Блог про Львів

Де у Львові можна купити сантехніку?

Сантехніка

Життя продовжується, а з ним і проблеми, які виникають у людей. Політичні протистояння в Києві тривають, зокрема за останніми даними вже загинуло 5 людей-активістів. Далі буде?

Коли ж це все вже припиниться? Все-таки, правильно колись мені говорила одна старша пані, що політика – це найбрудніше що тільки лише може бути.

Але, тим не менше блог Воробуса, окрім політики, також продовжує відповідати на запитання наших читачів, які вони задають через рубрику «Запитай у Воробуса».

Буквально вчора запитання прийшло від людини, яка назвала себе Остап. Він, зокрема, запитує, цитую: «Воробус, у мене вдома зламалася газова колонка, де у Львові можна купити запчастини до неї, а також інші сантехніку?».

Не сказав би що автор блогу такий вже аж майстер на всі руки, але інформацію про місця продажу може надати.

Перше де би порадив поїхати так це на ринок «Торпедо». Для тих, хто не знає де це скажу, що він знаходиться неподалік автостанції №2, що на вулиці Богдана Хмельницького.

Сам ринок розташований на вулиці Кукурудзяній.

На цьому ринку, як каже мій хороший друг, можна купити Дідька Лисого. Там є як новий, так і старий асортимент товару. Коли зайдете на ринок, то спершу йдуть ятки із новими товарами, а далі праворуч – так звана «Стара ляда».

Також читайте:   Ганьба у центрі міста або Садовий, коли ти з цим розберешся?

Пам’ятаю, колись там бачив як мужик продавав авто «ЗАЗ» по частинах.

Не знаю що саме у вас, Остапе, сталося із колонкою, але щось мені так здається вона ще з часів Союзу. Якщо це так, то вам на «Стару ляду».

Йдемо далі. Також сантехніку можна купити на тому ж ринку «Південний». Колись цей ринок був не надто розвиненим, а зараз так розбудувався, що точно є магазини сантехніки.

Але, попереджую вже зараз, що там ціни можуть кусатися у порівнянні з тим же ринком «Торпедо», плюс старовинного нічого нема. Хоча, це вже ваш вибір: що, де і як купляти.

Ще би порадив з’їздити на такий ринок як «Галицьке перехрестя». Якщо з центру міста, то їхати приблизно так само як і на «Південний». За вибір нічого сказати не можу, бо давненько там не бував.

Можна також попробувати пошукати в Інтернеті. Наприклад львівський інтернет магазин сантехніки Гермес, є й інші.

Окрім цього є багато звичайних магазинів сантехніки. Можна глянути в такому районі як «Сихів». Там є торгові точки на тому ж Верхньому Шуварі, поруч розташований магазин «Плиточка».

Якщо ви, читачі блогу, також знаєте хороші магазини чи місця продажу сантехніки, то можете поділитися своїм досвідом у коментарях.

Хай щастить….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*