Футбол. Хто стане володарем Золотого м’яча? - Блог про Львів

Футбол. Хто стане володарем Золотого м’яча?

Золотий м'яч

Якби там що не говорили, хто б що не думав і не казав, сьогодні футбол буде головною темою дня у цілому світі.

Чому? Все просто, 13 січня у швейцарському місті Цюрих відбудеться церемонія нагородження кращого гравця світу у такому виді спорту як футбол за 2013 рік.

Хто є головними претендентами на «Золотий м’яч» цього року, прогноз від Воробуса, де можна буде переглянути пряму трансляцію цього дійства та багато іншого читайте далі.

Розпочну, мабуть, із останнього пункту. Отже, церемонія нагородження кращого гравця світу розпочнеться о 19 годині за київським часом і переглянути її можна буде на телеканалі «Футбол 1», а також в інтернеті. Але, там вже треба самостійно шукати робочі посилання на трансляцію.

Претенденти на золотий м’яч:

1. Ліонель Мессі – гравець іспанської Барселони та збірної Аргентини. Володар трьох останніх трофеїв «Золотий м’яч».

2. Франк Рібері – гравець німецької Баварії та збірної Франції. Саме цей гравець став володарем Ліги Чемпіонів та допоміг своїй збірній здобути путівку на чемпіонат світу -2014 року, що пройде на полях Бразилії.

3. Кріштіано Роналду – гравець іспанського Реалу та збірної Португалії. Саме цей гравець гравець забив у минулому сезоні 69 голів у 59 матчах, а також своїми голами допоміг португальцям здобути путівку у нелегкій боротьбі зі шведами на чемпіонат світу.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст 1:1 Спортинг (відео)

Хто з них стане володарем найкращого гравця світу, дізнаємося вже незабаром, коли на сцену винесуть конверт, де буде названо ім’я кращого футболіста планети.

До речі, його визначали тренери збірних, капітани збірних, а також журналісти різноманітних видань.

Прогноз від Воробуса.

Зазвичай мої прогнози ніколи не збуваються, але цього разу він таки має пройти. Весь світ говорить, що цього року таки кращим нарешті стане португалець – Роналду. І хоча, він нічого такого не вигравав на клубному рівні, але демонстрував досить таки стабільну гру.

Автор блогу спеціально зранку в нашій групі Вконтакті поставив голосування на тему визначення кращого гравця світу, то за ним беззаперечно лідирує саме Кріштіано.


Хоча, є ще один вагомий кандидат на звання кращого гравця. Це – Франк Рібері. Перемога в Лізі Чемпіонів з Баварією, вихід на чемпіонат світу, стабільна гра.

Чому б не дати кращого саме цьому спортсмену?

Хоча, все-таки, схиляюся до варіанту з Роналду.

Якби там не було, церемонія нагородження розставить все на свої місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*