Футбол. Матч між збірними України та США пройде на стадіоні “Арена Львів?” - Блог про Львів

Футбол. Матч між збірними України та США пройде на стадіоні “Арена Львів?”

Таки у Львові?

Сидить такий сьогодні, 21 січня Воробус на роботі й тут до мене приходить смс-повідомлення наступного змісту: «Ігоре, ти чув, що футбольний матч між збірними України та США 5 березня відбудеться на стадіоні Арена Львів? ».

Звісно, ваш автор здивувався звідки в колеги така інформація, думав зателефонувати до нього, але враховуючи що це середина робочого дня вирішив таки сам дізнатися все про майбутню гру.

Почав шукати інформацію в інтернеті, питати знайомих тощо. Ось що довелося довідатися?

Отже, офіційної інформації що гра таки відбудеться у місті Лева немає ніде. Перше куди я зробив запит, так це на сайт Федерації футболу України. А де ж ще може бути офіційна інформація якщо не там?

Там остання новина датована 20 числом, а сьогодні, до слова, вже 21 січня.

Йдемо далі. Шукаю інформацію на інших портах. Є інтерв’ю тренера збірної Фоменка. На запитання де б ви хотіли зіграти є відповідь, що без різниці. За Львів є згадка, але й за ніші міста також.

Багато ж інформаційних сайтів пише, що найбільш ймовірними кандидати на проведення гри 5 березня є місто Харків та місто Львів. Але, це лише кандидати. Офіційну ж інформацію мають оприлюднити до 10 лютого 2014 року.

Також читайте:   Футбол. 1/16 Кубка України. Огляд поєдинків

До колеги таки зміг додзвонитися і на моє запитання звідки така інформація він сказав, що чув по одній із радіостанцій.

Звісно, чергова футбольна подія у Львові, адже із часу коли Україна тут востаннє зіграла із Сан-Марино минуло вже досить таки багато часу. Всі добре пам’ятають які наслідки тоді для львівського стадіону мала ця гра.

Наших вболівальників звинуватили в расизмі й після гри УЄФА вирішила дискваліфікувати наш стадіон на всі відбіркові матчі ЧС-2018. Почалися протести і головний футбольний орган таки дозволив приймати матчі ЧЄ-2016 року, а також товариські поєдинки.

Пам’ятаючи, як важко будувався цей красень-стадіон прикро, що так мало подій відбувається саме на ньому.

Товариський поєдинок хоч трохи має заповнити цю прогалину.

А ще від гри із США очікую знову ж таки шаленого попиту із квитками. Скільки живу ще не пам’ятаю щоб на матч національної збірної можна було спокійно купити квитки. Вічно є дорікання, скандали.

Давно казав, що більшість квитків треба продавати через інтернет. Це нормальна європейська практика. Хоча, тепер ще й невідомо якими ці квитки будуть. Іменними чи такими як завжди.

Суперник – збірна США. Команда зірок з неба не хватає, але це такий собі світовий середнячок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 22.01.2014 пише:

    схоже таки Харків 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*