Футзал. Чемпіонат Європи. Україна мінімально перемагає Румунію (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Україна мінімально перемагає Румунію (відео)

Ривкін починає з перемоги

Вчора в Бельгії стартувала на чемпіонаті Європи з футзалу наша національна збірна. Свій прем’єрний поєдинок підопічні Ривкіна проводили проти наших сусідів – румунів.

Як завершилася ця гра, які шанси в наших хлопців на вихід у плей-офф чемпіонату та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі.

Вся футзальна Україна з нетерпінням очікувала на старт нашої збірної на чемпіонаті Європи. Дебютували ми з румунами і варто сказати по «гарячих» слідах, що поєдинок вийшов дуже нервовим.

До завершення гри невідомо було хто ж переможе. Але, наші хлопці таки вистояли.

Та про все по-порядку.

І ніби румуни не така вже сильна збірна, але й Україна з новим тренером грала. Так, очікувано вийшли четвірки Локомотива та Енергії, які «розбавляв» ураганівець – Валенко.

Перший тайм поєдинку – це максимальна зібраність команд у захисті, багато контролю м’яча та гол, який забив Сорокін. Румуни помилилися в захисті і після пасу Олександра відзначився вже Дмитро Сорокін.

Другий тайм поєдинку – копія першого. Команди довго подовго контролюють м’яч і створюють мінімум моментів. Щоправда у другій 20-ти хвилинці суперники нас двічі пробачили.

З вбивчих позицій вони двічі влучали в поперечину наших воріт. Кілька сантиметрів нижче і ми би не радувалися першій «вікторії» синьо-жовтих. Але, щастить сильнішим.

Також читайте:   «Кубок Водяна»: «ХІТ» у серії пенальті здобув головний трофей турніру + ВІДЕО

Під завершення гри українці набрали п’ять командних фолів.

За таких умов напрошувався вихід п’ятого польового гравця в румунів. Він таки вийшов за 2.5 хвилини до завершення гри, але чесно скажу нічого цікавого з ним румуни не створили.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу збірної України із рахунком 1-0, а це означає, що саме наша збірна набирає три залікові пункти і по набраних очках зрівнюється в турнірній таблиці із румунами.

Тепер нашій збірній у матчі із бельгійцями достатньо лише не програти щоб завершити груповий етап на першому місці в своїй групі.

Що це дасть? А це дозволить нам потрапити у плей-офф на більш слабшого суперника. Ним може стати або Росія або Португалія. Вчора переглядав гру останніх проти збірної Нідерландів. Так от, з португальцями також буде важко.

Але, все розставить на свої місця час.

До речі, наступну гру збірна України проведе проти бельгійців 1 лютого. Початок о 21 годині 45 хвилин. Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Євроспорт 2».

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*