Гурт “Колєги” в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Гурт “Колєги” в гостях у Воробуса

Гурт Колєги

Воробусу багато говорять, що він мало пише на теми мистецтва, натомість зловживає спортивними темами. На подібні заклики лише посміхаюся, тому що пишу про те, що зараз є на думці.

От сьогодні, наприклад, будемо говорити на тему музики, адже в гостях у мене буде пан Тарас із музичного гурту «Колєги».

Саме про цих хлопців ми і поговоримо у черговій публікації на блозі.

– Доброго дня, пане Тарасе, розкажіть нашим читачам коротко про свій гурт: коли був створений, склад, за яких умов це відбулося?

Доброго дня, читачі блогу Воробуса. Наш гурт був створений у 2004р., склад: я та напарник Михайло, гурт утворився за умов того, що ми обоє маємо музичну освіту та співаємо в два голоси: я першим голосом, а мій колега – другим голосом.

– Гурт має назву «Колєги». Поділіться секретом чому вибрали саме таку назву?

Гурт має назву колєги, тому що музика для нас, як кажуть у Львові кращий колЄга.

– Які послуги надаєте і яку музику граєте?

Наші послуги прості: весілля, хрестини, випускні вечори, дні народження та інші урочисті події. Саме ці заходи не обходяться без нас.

Музику граємо українську, російську та зарубіжну. Але, все-таки, так як ми – українці, віддаємо перевагу саме нашій українській музиці.

– Знаю, де багато людей там і бувають різні цікаві ситуації, чи доводилося у них потрапляти гурту «Колєги»?

Ой, всілякі ситуації бували. Часто вимикали електроенергію, то приходилося брати акордеон в руки і йти розважати гостей.

– Чи є у вас улюблені пісні, які завжди полюбляєте грати на весіллях, забавах тощо, а також кумири?

Також читайте:   Українці за кордоном: Марсело, який живе в Італії

Як такої улюбленої пісні нема, а от кумирами у музиці є мої кумири у музиці Ігор Білозір та Володимир Івасюк.

– Відійдемо трохи від справ гурту, хотів би вас запитати, чи важко навчитися грати на музичних інструментах і чи людині без спеціальної світи це під силу?

На музичних інструментах без музичної освіти навчитися не важко, але потрібне бажання та дар до музики і головне витримка. Ніколи не зупинятися на досягнутому.

– Як ви ставитеся до співу гостей соло на весіллях? Чи подібне практикуєте?

До співу гостей соло на весіллях ставимося позитивно, ми їх підтримуємо на будь якому банкеті. Ми для цього відкриті повністю, головне бажання гостей.

– Які пісню порадите на перший танець молодят?

Це пісня Михайла Хоми – «Наречена».

– Вже найближчим часом автору блогу прийдеться брати участь в організації весілля, які конкурси ви би порадили використовувати?

Наскільки я бачу Воробус такий хлопець, що може конкурс і сам придумати. А щодо наших порад, то би радив танці з кувалдою, з мітлою, з пляшкою. Останнім часом популярним став конкурс пробивати кульки до дівчат, але це на любителя.

– Ваші побажання читачам нашого блогу?

Читачам блогу бажаємо бути завжди в ритмі музики і щоб вона приносила задоволення, а автору блогу побільше футболу, без травм і великої кількості публікацій.

Я, у свою чергу дякую за це цікаве інтерв’ю і бажаю хлопцям з гурту “Колєги” лише успіхів.

А насамкінець, пропоную переглянути аматорське відео із виступом гурту:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*