Львів засипає снігом - Блог про Львів

Львів засипає снігом

Зима-2014

Скільки разів Воробус говорив людям, що не треба нічого просити в природи, бо вона потім як «віддячить» що прийдеться знову просити цього щоб не було.

Пам’ятаю влітку люди просять щоб Бог дав дощую бо сухо, треба щоб все росло. Як почне падати дощ, то всі просять щоб він зупинився.

Так і тепер з тим снігом. Скільки чув від людей розмов що от місяць січень, снігу нема, треба би вже його. І почалося. Десь так і думав в підсвідомості що почнуться снігопади і ще й які.

Вчора, 25 січня почав падати такий сильний сніг, що з хати важко вийти. Плюс до того всього є вітер і сильний мороз. Тобто, коли входиш на вулицю, то розумієш, що треба або йти швидко робити свої справи або ж ховатися від холоду в теплому місці.

На 12 годину дня 26 січня сніг у Львові не припиняється. Він і на далі падає, далі холодно, тому якщо десь збираєтеся їхати – одягайтеся тепло.

Взуття треба брати вільне, бо в іншому випадку є велика ймовірність обморозити кінцівки.

За вчора випало десь сантиметрів 15 снігового покриву. Такий висновок я зробив із даху будинку що напроти.

Яка ситуація вмісті? Коли йшов вчора ввечері додому, то дороги були забитими від снігу. Снігозбиральну техніку якщо і бачив, то в центрі нашого улюбленого міста. На решта вулиць схоже машини виїдуть вже у понеділок. Неділя ж вихідний, все-таки.

Також читайте:   Ворони заполонили Високий Замок

Хоча, час все покаже.

Не знаю як там сьогодні зранку, але порада водіям. Якщо маєте можливість, то краще поїхати кудись на маршрутці чим на тому ж авто. Принаймні хоча б таким чином уникнете аварій на дорогах.

Вчора вже, до речі, бачив як на вулиці Личаківській було ДТП. Рух зупинився, жінки за кермом, літня шина. Одним словом бардак був, є і ще довго буде.

Як це можна їхати взимку на літній шині?

Щодо прогнозу погоди, то за словами сайту пана Марсело, снігопади і на далі будуть і припиняться лише в кінці тижня. Так що, лижники готуйтеся, вже спокійно можна їхати кататися в той же Славськ. До речі, там вже сьогодні катаються.

Підйомники працюють, сніг новий, тому є так званий екстрим.

Щодо температури повітря, то вона:

Температура повітря принаймні до п’ятниці буде коливатися в районі від -6 до -8 градусів вдень, і від 10 до 12 з позначкою мінус вночі.

Зимуємо, катаємося на лижах, кульках і будьмо обережним. Обережність ніколи не була зайвою.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*