Обережно, на вулиці ожеледиця!!! - Блог про Львів

Обережно, на вулиці ожеледиця!!!

Ожеледиця

Вчора всі віруючі люди святкували «а той третій празник – Свято Водохреща».

З самого ранку люди йшли до церкви на святкові Богослужіння, а опісля відбувалося посвячення води.

Опісля господарі будинків, квартир, окроплювали свої помешкання за давньою традицією.

Для чого я це все пишу? Зараз дізнаєтеся. А ще на свято Водохреща існує традиція купатися у воді, навіть незважаючи на те, що надворі досить таки холодно.

За тими ж повір’ями, вода в цей день уся цілюща і якщо ви скупаєтеся, то ніколи не захворієте, плюс очиститеся від злих сил.

Зізнаюся чесно, Воробус планував скупатися у крижаній воді, але на превеликий жаль такої води не було. Хоча, дуже багато людей їздило в той же Раковець.

Природа цього року дуже дивує, й замість традиційних морозів вона нас зустріла плюсовою температурою.

Ось так от.

Сьогодні ж вночі, 20 січня, природа таки схаменулася і повернула всі закони природи на місце. Це можна було ще побачити тоді, як міліція на вулиці Грушевського в Києві застосувала водомети. Вода почала замерзати і зробилася така собі ковзанка.

Коли автор блогу йшов на роботу, то теж ледве не вбився. На вулиці ожеледиця і досить таки серйозна.

Також читайте:   Обережно, грабують хати в селах!!!

А все це пов’язано із тим, що кілька днів підряд падав дощ, потім в один прекрасний момент температура повітря опустилася нижче нуля і почалося.

Зараз от буквально на 14 годину дня стовпчики термометрів показують -2 градуси за Цельсієм, падає маленький сніг. Хоча, перед цим падав дощ, який просто таки замерзав коли опускався на землю.

Це не до добра, і вже у кількох районах Львівської області села залишилися без світла.

Якщо хтось думає, що зими цього року не буде – вони глибоко помиляються. Вже від сьогодні синоптики очікують сніг, а в кінці тижня температура повітря знизиться до -12 – -14 градусів за Цельсієм.

Тому, будьте максимально обережними за кермом транспортних засобів, ідучи пішки й так далі. І само собою, якщо є можливість утримайтеся від поїздок в далекі подорожі.

Необережність може призвести до того, що треба буде звертатися в травматологічні відділення місцевих лікарень.

До речі, цією публікацією передаю велике вітання нашим комунальникам. Можна ж, все-таки, посипати тротуари тією ж сіллю чи піском? Чи ми маємо йти падати або вести усіх за руки?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*