Святкуємо культурно або черговий рагулізм? - Блог про Львів

Святкуємо культурно або черговий рагулізм?

Святкування чи п'янка?

Пише і не показує Воробус. Знову ж таки вже у Новому, 2014 році.

2013 позаду, а це означає, що блог Воробуса і на далі з вами і від цього моменту продовжує радувати вас все новими та новими публікаціями. А поговорити, до слова, у нас буде про що.

Признавайтеся, читачі блогу, як пройшло святкування? Голова болить? Багато алкоголю прийняли на душу?

Звісно, автор блогу іронізує, за свято і випити можна, але завжди треба мати міру. На жаль, у багатьох наших людей із цим проблеми та ще й які.

Як тільки починаються масові святкування люд як дуріє, всім бракує клепок і починається масовий психоз.

Про що хоче розповісти Воробус, як з цим боротися та багато іншого читайте у прем’єрному пості в 2014 році.

Не буду писати жодних вступів, а скажу, що в ніч із 31 грудня на 1 січня в центрі міста просто відбувався хаос. Занесло туди і Воробуса, але коли побачив це все дійсно одразу ж самоліквідувався.

Купи сміття, повно п’яних, де-не-де людям ставало погано від надмірної дози алкоголю і вони, ну прямо під ноги гадили. Хіба так гарно? Культури нема в наших людей ніякої.

Це ж наша країна, наше місто, треба ж думати якось про те, щоб все було гарно, святкування проходило в хорошій атмосфері а не так, що прийшов до ялинки, а там як третя світова війна почалася і не знати чи петарду кинуть зараз у повітря чи тобі в куртку?

Також читайте:   Львів готується до Великодня

Велика кількість людей, під ногами пляшки із-під горілки, шампанського. Якщо не вірите в написане , то просто підуть колись на зустріч Нового року в центр міста або ж зранку прокиньтеся година так 5-6 і подивіться як комунальні служби все це прибирають.

Це просто жах. Питаю свого колеги із Риму – пана Юрія, а як справи там після Нового року? Каже що також було багато сміття, але не так явно як у місті Лева.

Хтось каже мені, цитую: «Воробусе, це все свята, треба звикнути і так далі». На що відповідаю скептично. «Гадити можна, пити теж, але треба знати міру».

Скільки треба залити в людину тієї ж горілки щоб вона заспокоїлася? Ну, чесне слово, як голодний край. Та йди от сьогодні, купи пляшку горілки, прийди додому, обригайся раз так кортить тобі впитися.

Що це за дурна фішка кидати людям під ноги петарди? А можливо хтось перестрах отримає, одяг зіпсує? Стань біля ялинки і там собі кидай, ні, треба по вулиці йти і кидати із словами: «Слава Україні».

Та яка це слава, це ганьба.

Попереду Різдво і, сподіваюся, люд трохи вгамується і не буде виробляти подібного як на Новий рік.

Далі без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*