Теніс. Australian Open. У фіналі чоловічих змагань між собою зіграють Надаль та Ваврінка

І знову Надаль?

Як і обіцяв блог Воробуса по мірі можливості будемо повідомляти про події у світу тенісу. Справа у тому, що зараз в Австралії триває один із турнірів Великого Шолому.

На черзі пора вирішальних поєдинків і ми про них обов’язково розповімо у черговій публікації.

Розпочну, мабуть, із найцікавішого, а саме з поєдинків за участю чоловіків. В останні роки там ой як багато з’явилося хороших тенісистів. Що не турнір, то гряде велика сенсація.

Цьогорічний Australian Open же також не обійшовся без втрат. Чого вартує поразка 2-ої ракетки світу – Новака Джоковича. Так, і хоч серб програв 8-й ракетці світу швейцарцю – Ваврінці, але сам факт залишається фактом.

Виграти в лідерів в сучасному тенісі зараз може будь-хто.

Так от саме Ваврінка у першому півфінальному поєдинку зустрічався із чехом Бердихом, який у світовому рейтингу зараз займає 7-ме місце.

Як і очікувалося поєдинок вийшов тривалим і продовжувався цілих чотири сети. У впертій боротьбі таки перемогу здобув швейцарець.

Рахунок по сетах наступний: 3:6, 7:6 (1), 6:7, (3), 6:7 (4).

Ну, а звісно що найбільш очікуваним був другий півфінальний поєдинок, у якому зійшлися два «зубри» сучасного тенісу: пера ракетка світу – іспанець Надаль та колись грізний швейцарець Федерер.

Також читайте:   Теніс. US Open. Федерер припиняє боротьбу + огляд інших поєдинків

В останні роки «Федя» не демонструє належного рівня гри. Його вічно переслідують травми, плюс вік вже не той. Але, Родджер обіцяв вернутися на свій колишній рівень.

І таки обіцянки дотримався, на цьогорічному Australian Open він показував вдалу гру і дійшов до півфіналу.

На жаль, для прихильників швейцарця боротьби Надалю він нав’язати так і не зумів. Якась боротьба тривала лише у першому сеті, де Рафа виграв лише на тай-брейку.

Потім же Федерер програвав свої подачі і гра завершилася перемогою його суперника із рахунком 0-3. Якщо цікавою, то по сетах були зафіксовані наступні результати: 7:6 (4), 6:3, 6:3.

Тепер у фіналі, який відбудеться в неділю між собою зіграють іспанець Надаль та швейцарець Ваврінка.

Щодо жіночих змагань, то тут у фіналі між собою зустрінуться китаянка На Лі, а також 24-та сіяна у рейтингу – словачка Цибулкова.

Остання достатньо таки наробила галасу на цьогорічних змагань. Побачимо чи вистачило її запалу на фінал.

Щодо пар, то у жінок переможці вже відомі.

Ними стали італійки Сара Еррані/Роберта Вінчі, які у фіналі обіграли російську пару: Катерина Макарова/Олена Весніна. Рахунок по сетах – 6:4, 3:6, 7:5.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*