Як оригінально привітати близьких на свято Різдва Христового

Вітання з Різдвом

Наближається одне із найбільших свят християн під назвою – Різдво Христове. Господині вже потрохи готують Святу Вечерю, їхні ж чоловіки та діти прибирають у своїх домівках.

Одним словом, життя вирує повним ходом. А вже 6 січня ми будемо колядувати та вітатися словами – «Христос Раждається – Славімо Його».

Знаю, що дуже багато людей в день Різдва та на його передодні вітають один одного із святом, очікують приємних сюрпризів, колядників тощо.

Але, у зв’язку із значним прогресом у сфері комп’ютерів багато людей просто таки забувають за живе спілкування і просто вітають людей у соціальних мережах.

Знаю, багато хто скаже, що в соціальних мережах теж не зле вітати, головне увага, але я так не погоджуюся. Вітання в інтернеті на стінах є не щирим. Що мені від того, що людина зайде у г-додаток, вибере всіх друзів і він розішле вітання всім кому хочете.

Плюс, до того всього, ці картинки такі кумедні, що мені аж противно від них. Вже якщо кидаєте картинку на стіну, то напишіть щось від себе, а не тупо копіюйте слова інощземців. Ну, що за дурна звичка?

Воробуса так це дістало на Новий рік, що просто таки взяв і закрив стіну від людей. Якщо хтось і хоче привітати, то нехай пише вітання у приват. Але, і це не вихід.

Також читайте:   Як гадати в ніч на Івана Купала

Все-таки, приємно коли людина приходить вживу в гості, колядує або ж принаймні зателефонує чи відправить смс-повідомлення.

Ми з цим інтернетом забуваємо за елементарні людські стосунки.

Як же дійсно привітати людину щоб їй було приємно? Різдво ж не кожного дня.

1. За допомогою поштових листівок.

Знаю, мені зараз можуть дорікнути що я людина минулого, пошту зараз ніхто не юзає, а ви візьміть і це зробіть. От Воробус кілька днів тому ходив на пошту, написав вітальні слова і відправив їх друзям поштою.

Не знаю правда чи вони дійдуть, але думаю якщо це таки станеться, то друзям буде вдвічі приємно.

2. Напишіть смс-повідомлення.

Мені смішно чути від людей що нема на рахунку, це дуже дорого. Та я вас прошу, якихось 5 чи 10-ть гривень витратити на друзів – це не багато. Головне щоб бажання було. І ще, не пишіть традиційні щастя, здоров’я. Придумайте щось цікавіше.

Хоча, щастя, здоров’я – краще чим нічого.

3. Зателефонуйте.

Ну, якщо смс – це дорого, то за дзвінки вже мовчу. Але, слова є слова.

4. Просто прийдіть в гості.

Багато людей у нас звикли приходити в гості щоб поїсти, попити, а ви так не робіть. Прийдіть, візьмуть ту ж пляшку вина та й заколядуйте. Знаєте як це приємно.

Веселих свят і гарного настрою!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*