Якщо дівчина любить героя фільму, а не тебе - Блог про Львів

Якщо дівчина любить героя фільму, а не тебе

Вона любить героя фільму

Блог Воробуса і на далі продовжує функціонувати й радувати вас, читачі блогу, все новими та новими, сподіваюся цікавими, публікаціями.

Також нагадую, що своє запитання редакції блогу й Воробусу, зокрема ви можете поставити через рубрику «Запитай у Воробуса», що і зробив вчора наш читач – Олександр.

Він запитав наступне, цитую:

«Добрий день, мене звати Олександр. Я 9 років провчився з однією дівчиною і навіть не звертав на неї уваги. Але кілька місяців тому я таки звернув на неї увагу.

Вона почала мені подобатися хоча я сам собі не зізнавався в цьому.

Я думав “Та це просте захоплення, пройде трохи часу і я забуду про все. Не буду, не хочу травмувати дівчину.”

Але з часом я таки зрозумів що я її кохаю. Я почав цікавитися нею. Потроху спілкувався з нею, цікавився що їй подобається, які фільми їй подобаються.

Вона відповідала і я дивився ці фільми щоб знайти з нею спільну мову.

Все наче було добре, були друзями, але я мав необережність зізнатися їй у коханні. Я запросив її погуляти але вона відмовилась.

З того часу вона наче морозилась. Я хотів з нею заговорити але відповіла її подруга. Я хотів її запросити ще кудись вона знову відмовила. Її подруга каже мені щоб я забив на все це діло. Почала говорити мені що моїй коханій подобається інший хлопець… І ось я запитав її номер телефону. Вона сказала що він мені не потрібен. Я запитав ” Я маю шанс заслужити твій номер телефону? “. Вона не відповідала ( переписка в соціальній мережі ). Я запитав ” Я маю хоч якісь шанси?”.

Вона мовчить (не пише.) Я їй “Скажи”. Вона пише “Нет у тебя никаких шансов! НИКАКИХ!”. Потім я від неї дізнався що хлопець про якого говорила її подруга це герой із фільму і що їй ніхто не подобається. Що мені робити?».

Цікаве запитання нашого читача. Так от, перед тим як задавати запитання бажано щоб ви вказували свій вік та вік так званої коханої. Ти написав що 9 років разом вчився, тому вік таки шкільний. В цьому віці у людей є така манія як закохуватися кожного дня. Хоча, насправді – це лише симпатія. Вона минає досить таки швидко.

Також читайте:   Що таке телегонія або чому ваш син схожий на Воробуса

Щодо дівчини, то не радив би добиватися її. Якщо таки сказала що шансів нема, то для чого себе картати що зробив так, а не так. Невже мало дівчата навколо, та оглянься просто навколо.

Можливо зверни увагу на ту ж подружку, якщо вона тобі хоч трохи подобається.

До речі, про друзів. З ними також треба бути акуратними. От ти розповідаєш що так, сяк, любиш когось, а є дуже і дуже багато заздрісників. Можливо саме ця дівчина сказала на тебе що ти лихий, пияк чи ще щось.

Кумири. Не треба собі їх робити, а жити реальністю.

Знайдеш собі ще дівчину, а вона нехай і на далі любить Ван Дама. 🙂

Принаймні якщо дівчина таки схаменеться, то сама шукатиме з тобою зустрічі.

Фото: filmstreet.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*