Барикади біля ЛОДА розібрано. Проїзд відновлено - Блог про Львів

Барикади біля ЛОДА розібрано. Проїзд відновлено

ЛОДА ще кілька тижнів тому

Вчора Воробус їхав автівкою по вулиці Винниченка, то проїзд повз ЛОДА був ще заблокований. Корків на вулиці Підвальній було багацько.

Причина? Вихідний день, всі десь їдуть, плюс барикади, які були ще споруджені біля ЛОДА, коли захоплювали адміністрацію протестувальники.

Пам’ятаю колись там гуляв, то зробив собі фото напам’ять. Думав ще собі, гадав, чи зможу я це фото десь використати. Виходить таки зможу, бо блокування ЛОДА – це вже історія.

На фото до статті ви бачите якої була ЛОДА ще кілька тижнів тому. Час біжить, все змінюється….

Сьогодні зранку я та і багато людей просто таки здивувалися. Від колишніх барикад не залишилося нічого, все чисто, прибрано. Таке враження ніби Воробуса на мить перенесли на кілька місяців назад або ж прилетіло НЛО та все собі позабирало на планету «Спиртовик». 😀

Будуть там собі блокувати щось. 😀

Ну, серйозно, без жартів, все прибрано, машини спокійно можуть їхати біля ЛОДА. Вулиця підвальна задихала по-новому.

Хто ж так швидко це все порозбирав? Де знайти потрібну інформацію? У бабусь питати не буду, бо ще обматюкають. Думаю відповідь очевидна – інтернет.

Що ж, заходжу в пошукову систему, набираю запит «розібрали барикади» і пошуковик мені видає багато сайтів з цією інформацією.

Також читайте:   Нас очікує новий майдан?

Всі вони як один пишуть, що близько 12 години ночі до ЛОДА приїхали комунальники, спеціальна техніка, було багато двірників і за ніч все розібрали, а згодом й прибрали.

У людей одразу ж почали виникати питання, а якщо влада та опозиція таки не проголосують рішення у Верховній Раді, то що буде тоді? Прийдеться знову блокувати ЛОДА? А як саме це треба буде робити? Знову ставити барикади?

Це вже все «папахує» цирком.

Ось такі от справи. Далі буде?

А насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як саме відбувалося розбирання барикад біля Львівської обласної державної адміністрації:

P.S. Щодо інших цікавих новин, то наданий момент було звільнено 4 обласні адміністрації: Тернопільську, Львівську, Івано-Франківську та Полтавську. Плюс до того всього було звільнено для руху вулицю Грушевського, передано владі КМДА.

Для чого це все? Відповідь – щоб набув чинності закон про амністію.

Також найближчим часом має бути сформовано новий уряд і очікується голосування за повернення до Конституції 2004 року.

Як буде все насправді – час покаже…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*