Біатлон. Чоловіки. Гонка переслідування на 12.5 км. В України повний провал - Блог про Львів

Біатлон. Чоловіки. Гонка переслідування на 12.5 км. В України повний провал

Фуркад перемагає

Після того, як у вчорашній спринтерській гонці Віта Семеренко зуміла здобути першу (бронзову) медаль для України, у чоловічій гонці переслідування ми також розраховували на медаль у чоловіків.

У них проходила гонка переслідування на 12.5 кілометрів. Так, наш земляк – Андрій Дериземля стартував 22-м, але це така гонка, що якщо вдало стріляти і добре йти по трасі, то можна і стартувати 30-им й згодом увійти в призери.

На жаль, чоловіча команда з біатлону вкотре розчарувала. Наші хлопці не те що не втрутилися у медалі, а й не змогли суттєво покращити свої спринтерські позиції.

А розпочалося все із прикрого падіння лідера нашої збірної – Дериземлі. Вже на одному з перших поворотів Андрій не втримався на ногах і просто таки вилетів за трасу. Чесно скажу, скільки дивлюся біатлон ще такого не бачив щоб спортсмен вилітав взагалі за межі траси.

Як це можна було зробити? Так, згодом інші спортсмени також падали, але вони досить таки швидко піднімалися.

Щодо згадуваного Дериземлі, то оговтатися від падіння він так і не зумів й у підсумку фінішував лише 36-им, при цьому зробивши аж три промахи на стрільбищі.

Також читайте:   Матч зірок Екстра-ліги. «Північ» – «Південь» – 7:8

Інші наші спортсмени фінішували й ще нижче. Як жартував мій колега, українські чоловіки лідери з іншого боку.

Серій Семенов фінішував 39-им – 3 промахи.
Артем Прима – 44-им – 4 промахи.
Сергій Седнєв – завершив змагання 54-им – також три промахи.

На жаль і цього разу без медалей. Напевно виграємо ми медаль лише тоді, коли Воробус займеться біатлоном.

Щодо призерів цієї гонки, то досить таки впевнену перемогу здобув французький спортсмен – Фуркад, який на фініші випередив свого найближчого переслідувача чеха Моравеця на 14 секунд.

Бронзовим же призером став також француз – Беатріс. Він буквально на останніх метрах дистанції зумів стримати лідера, легенду світового біатлону – норвежця Бьорндалена, який сьогодні «настріляв».

Завтра в російському місті Сочі відбудеться гонка переслідування на 10 кілометрів серед жінок і тут ми як ніколи знову ж таки сподіваємося на медалі. Третьою, нагадаю, на трасу піде Віта Семеренко.

Тримаємо кулаки за наших дівчат і сподіваємося, що завтрашній пост буде куди веселішим.

Також, насамкінець, додам, що пряму трансляцію цієї гонки серед жінок можна буде переглянути починаючи із 17 години на телеканалі «Перший національний».

Фото: ua.championat.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 10.02.2014 пише:

    А у тебе були надії після спринту? 😀

  2. Vorobus 10.02.2014 пише:

    patron, а чого б не помріяти? 🙁 🙁 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*