День жалоби чи день нових вбивств? - Блог про Львів

День жалоби чи день нових вбивств?

Війна?

Революція в Україні продовжується навіть незважаючи на те, що указом президента (хоча не знаю чи так його вже зараз можна називати) 20 лютого було оголошено днем жалоби.

Заборонено проводити масові розважальні заходи, веселитися й так далі. Та то таке.

Але, який день жалоби може бути, якщо озвірілий «Беркут» з самого ранку почав знову вбивати людей. Це ж треба бути такими дибілоїдами.

Виявляється біля майдану Незалежності на готелі «Україна» сидять снайпери і прицільно стріляють по людях.

Я вже мовчу якою твариною треба бути щоб таке робити. Як наслідок, за останньою інформцаією 12 осіб загинуло, також є дуже багато поранених.

Боротьба продовжується, депутатів закликають вже сьогодні о 15 годині зібратися на позачергове засідання Верховної Ради та прийняти ряд рішень, таких як переобрати керівництво Верховної Ради, обрати новий Кабінет міністрів та обмежити права президента, а то він вже взагалі не контролює ситуацію.

Вчора знову збиралися лідери опозиції та президент на переговори, договорилися про перемир’я, а що ми сьогодні отримали? Людей знову обманули…

Вже зараз важко сказати що буде далі? Потяги із Західної України до Києва не впускають, метро в Києві не працює. Хоча, зараз поширюється інформація що незабаром цей вид транспорту таки відновить свою роботу.

Також читайте:   Москаль нагліє, але це не новина...

Багато військових переходять на бік народу.

Щодо ситуації в місті Львові, то створені загони оборони, які патрулюють наше місто. Зокрема вчора цей загін унеможливив спалювання протестувальниками «Епіцентру», який знаходиться недалеко від АС-2.

Також автівки на в’їзді у місто перевіряють, зокрема бачив подібне біля містечка Тростянець що біля Миколаєва.

А це й не дивно, поширюється інформація серед людей про можливий приїзд тітушок. Місто треба обороняти.

Багато підприємств не працює, тому якщо у вас нема запасів їжі, то треба це робити. Вже зараз невідомо що буде за 10 хвилин.

До мешканців міста звернувся мер міста Андрій Садовий, який сказав, що треба самоорганізовуватися, не дати провокаторам зробити хаос у місті.

Телефон 102 поки що не працює, але якщо є надзвичайна ситуація, то можна звернутися на гарячу лінію міста за телефоном – 297-59-11.

І ще, тільки що повідомили на Майдані Незалежності, що влада готує введення надзвичайного стану в країні. Що це означає? А все просто, може зникнути телебачення, вимнуть інтернет, мобільний зв’язок тощо.

Що тоді? Кажуть, що інформацію будуть повідомляти на майданах міст.

Слава Україні – Героям Слава!!!

Фото: 24tv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. АнТон 20.02.2014 пише:

    нове звернення мера – https://www.youtube.com/watch?v=z58WI4pBc5k#t=11

  2. The Notorious B.I.G 20.02.2014 пише:

    Був про нього не дуже доброї думки, але наразі помністтю погоджуюсь з ним і підтримую!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*