Футбол. Дивно, але матч між Динамо та Валенсією відбудеться таки в Києві? - Блог про Львів

Футбол. Дивно, але матч між Динамо та Валенсією відбудеться таки в Києві?

Таки в Києві

Знаю, можливо ця тема зараз буде не такою цікавою як події майдану, але все ж про неї блог Воробуса теж згадає.

Автор блогу любить спорт, а найбільше футбол. Але, й в ситуації, яка зараз відбувається в нашій країні зараз явно не до спорту.

На вулицях Києва стріляють, кидають гранати, вбивають людей, ходять переодягнені проплачені «відморозки», а їм надумалося проводити міжнародний футбольний поєдинок.

І хоч сьогодні зранку колега мене переконував, що вибору нема я з цим не згідний. Футбол – це масовий захід і там може бути будь-що.

Але, про все по-порядку.

Отже, ще як тільки розпочиналися бойові дії в Києві багато ходило розмов про те, що матч Ліги Європи, в якому мають зустрічатися київське Динамо та іспанська Валенсія знаходиться під загрозою зриву.

Та, УЄФА добре подумавши, порадившись з приймаючою стороною, таки дала дозвіл на підготовку до цієї гри.

Все було добре, було оголошено перемир’я між діючою владою та протестувальниками, аж тут 18 лютого (за два дня до гри) в центрі столиці й не тільки розпочалися бойові дії. Як наслідок, загинуло біля 25-ти людей.

Ситуація в Києві – це де-факто надзвичайний стан. Чому? Метро не працює, люди на роботу не пішли, в’їзди до столиці блокуються, по вулицях ходять «відморозки» (тітушки) від яких можна сподіватися чого хочеш.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 1:1 Аякс (відео)

Як за таких умов проводити футбольний поєдинок на стадіоні до якого від майдану Незалежності близько 2 кілометрів.

Не здивувався, що іспанці попросили УЄФА перенести гру на пізніші терміни або ж на нейтральне поле. УЄФА подумало, погадало і гру таки вирішили провести в Києві.

Ну, чесне слово, повна маячня. Я би, особисто, такого ніколи не зробив. Це ж масовий захід, люди все рівно на футбол підуть, тітушки – це переодягнені психи, які за 200 гривень здатні на все.

Це дуже ризиковано.

Хтось каже, що таким чином можна буде відволікти міліціонерів, бо ті будуть зобов’язані забезпечити громадський порядок на стадіоні.

Це все фігня, хоча б з моральної точки зору цю гру в Києві проводити не треба. Футбол – це розвага, а як можна зараз веселитися коли люди гинуть?

До речі, читав в інтернеті інформацію про те, що вже скасовано ряд футзальних поєдинків, а наших олімпійців закликають покинути змагання в Сочі.

Хоча, наскільки це правдива інформація важко сказати. Як сказав мій хороший друг, цитую: «Зараз цих провокаторів усюди стільки, що не знати чого від них очікувати за кілька хвилин».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 19.02.2014 пише:

    Здоровий глузд таки переміг і після перегляду подій в столиці нашої країни гру Динамо – ВАленсія перенесли на Кіпр.

    http://football.ua/uefa/news/229954.html

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*