Футбол. Ліга Європи. Огляд поєдинків за участю українських команд (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Огляд поєдинків за участю українських команд (відео)

Граємо по-різному

Після тривалих канікул відновилися матчі Ліги Європи. Україну на стадії 1/16 фіналу тут представляють такі команди як: Динамо, Чорноморець, Шахтар та Дніпро.

Вчора всі ці команди проводили свої поєдинки. Звісно, зараз нашій країні не до футболу, тому традиційних оглядів поєдинків за участю кожної з команд не буде. Буде лише офіційна інформативна інформація.

Отже, розпочнемо із поєдинку за участю київського Динамо.

Через бойові дії, які в ці дні відбуваються в столиці нашої країни команда Блохіна змушена була проводити свій поєдинок проти Валенсії на Кіпрі.

Як і передбачалося, боротьби не вийшло і Динамо програло з рахунком 0-2. Кияни знову ж таки після зимової перерви не вразили і якби не їхній кіпер Рибка, то могли би й програти ще більше.

Що прикро, так це те, що в атаці в нас нічого не вийшло. Артем Кравець сидів на лаві запасних, питання лише чому?

Чорноморець.

Команда Григорчука на своєму полі приймала гостей з Франції – команду Ліон. Французи приїхали в Україну другим складом, але і це не допомогло українській команді здобути перемогу. Моменти то були, але реалізації як не було, так і нема.

Вже 1-0 тут не пройшло як було минулого року.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Атлетико 3:0 Атлетік (відео)

Шахтар.

Команда Мірчі Луческу на виїзді зустрічалася з чеською командою Вікторія. До гри багато говорилося про те, що «гірники» дуже легко переможуть, Але, як виявилося згодом, ці слова були безпідставними. Господарі поля виглядали впевнено і донецька команда не те що не перемогла, а й зуміла уникнути поразки.

У підсумку 1-1.

Дніпро.

Хто порадував результатом, так це команда Рамоса. Так, їхній суперник – Тотенхем приїхав на гру без кількох основних гравців, але протягом гри це не відчувалося. Гості виглядали солідно й дніпрянам довелося добряче попотіти щоб добути таку важливу перемогу.

Що цікаво, забитим голом відзначився Євген Коноплянка в якого в останній момент зірвався контракт з Ліверпулем.

Після гри, Женя сказав що це не головна перемога, а всі думки зараз людей в Києві, де вчора загинуло дуже багато людей.

Матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи пройдуть рівно через тиждень. Які прогнози? Про них напишемо вже на наступному тижні. Але, відомо зараз одне, легко нам точно не буде.

Що Тотенхем, що Ліон, що Вікторія будуть старатися відігратися. Без шансів лише команда Блохіна. Перемогти Валенсію на виїзді 3-0 – це нереально.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*