Футбол. Продаж квитків на гру Україна – США стартував. Ажіотажу нема. - Блог про Львів

Футбол. Продаж квитків на гру Україна – США стартував. Ажіотажу нема.

Україно,вперед!!!

Сьогодні зранку в одній із соціальних мереж побачив картинку на якій було написано, що нарешті турнір під назвою – Ліга чемпіонів повертається.

Зимова пауза позаду, тому вже цих вівторка та середи можна буде переглядати матчі за участю найсильніших команд Європи.

Але, безперечно найбільшого інтересу у нас викликають поєдинки Ліги Європи, які будуть проходити в четвер. Чому? Все просто, в них будуть грати українські клуби.

Не за горами також відновлення чемпіонату України (1 березня старт), плюс до того всього вже 5 березня свій поєдинок в рамках підготовки до відбору на чемпіонат Європи – 2016 року зіграє наша національна збірна.

Суперник – збірна США.

Дуже прикро, але цей поєдинок команди проведуть не на львівському стадіоні «Арена Львів», а в Харкові на ОСК «Металіст».

Що ж, Воробус спробує в реальному часі купити квиток на цю гру і подивитися чи є ажіотаж серед вболівальників.

Можливості злітати в Харків туди й назад зараз нема, тому вибираю популярний зараз метод купівлі квиток – через мережу інтернет.

Заходжу на сайт федерації футболу України , логінюся, натискаю купити квиток і обираю сектор де я хочу сидіти (таких є 9-ть).

Звісно, розпочнемо з найдешевших квитків, а такі коштують 20 гривень. Дуже сумніваюся що вони ще є в наявності, але пробую. На велике моє здивування, квитків по 20-ть гривень є дуже багато.

Також читайте:   Мессі - вчетверте поспіль кращий футболіст світу

Ок, можливо люди стали ще багатшими чим були, обираю сектор із квитками по 100 гривень. А там їх, хоч бери й ціле село на футбол вези.

Після цього можна передати велике вітання нашій «улюбленій» федерацію футболу. Невже не можна було гру із США зробити на львівському стадіоні «Арена Львів?».

Впевнений, що ажіотаж би у нашому місті був би неймовірний, плюс хоч якось би працювала «Арена Львів», яка зараз переживає кризові часи.

Не захотіли…

Щодо інших цікавинок із продажем квитків, то ціни на них коливаються від 20 і до 100 гривень. Є й перепустки за 200 гривень, але це для VIP-персон.

Через інтернет можна купити не більше 4-ох квитків.

Інваліди першої групи можуть йти на футбол безкоштовно, але кількість заявок обмежена.

З 14 лютого квитки можна придбати також в касах стадіону ОСК «Металіст».

Щодо суперника – збірної США, то ця команда такий собі середнячок. Але, в рейтингу стоять вище нас. США може обіграти як грандів, так і згодом програти дуже слабій збірній.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*