Футзал. Чемпіонат Європи. Португалія 2:1 Україна (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Португалія 2:1 Україна (відео)

Україна програє Португалії

Не довго музика грала, не довго працював магнітофон.

Саме такі слова можна сказати про нашу національну збірну з футзалу, адже як і прогнозувалося на стадії 1/4 фіналу ми таки завершимо свої виступи на чемпіонаті Європи.

Чому так все песимістично? Адже вже який чемпіонат ми програємо на стадії плей-офф. На цей раз на цій стадії нам у суперники дісталася португальська збірна. Так, це досить таки грізний суперник, але це не Іспанія, Росія чи та ж Італія.

Тому, десь могли і зачепитися за результат.

Стартовий склад мене здивував, точніше місце кіпера на цю гру. А ним у грі з португальцями був Дмитро Литвиненко, який вперше вийшов на цьому чемпіонаті. Чому головний тренер нашої збірної Ривкін не поставив у ворота Ципуна чи того ж Іваняка залишається загадкою.

Розпочали українці невдало, адже вже на 3-й хвилині ми пропустили. Банальна обрізка в центрі поля, м’яч доставляють Кардиналу і той на замаху забирає спершу захисника, а потім кіпера нашої збірної.

В цей момент подумав, що ось він і початок. І розгрому сьогодні не уникнути.

Але, до честі українців вони поступово вирівняли гру, не давали як слід розбігатися технічних гравцям португальців і навіть більше. На 13 хвилині після удару Валенка Україна зрівняла рахунок в зустрічі.

Також читайте:   Футзал. Кубок Зими. Курсанти 2:0 Левада. Воробус перемагає

Гол став неочікуваним, але приємним для великої кількості шанувальників нашого футзалу.

За нічийних 1-1 й завершився перший тайм цього поєдинку.

Другу половину зустрічі наша збірна знову ж таки провалила. Як на мене, ключовим епізодом зустрічі став гол того ж таки Кардинала на 23 хвилині.

Захист проспав, воротар не виручив, хоча мав би і ми знову програємо.

Часу на те, щоб відігратися було ще достатньо. Українці пробували щось зробити, але чесно, за весь другий тайм особливих моментів й не пригадаєш. Навпаки, могли забити швидше португальці.

Приблизно за 2 хвилини до завершення гри Овсянников вийшов п’ятим польовим в України, але тривалі катання м’яча ні до чого не призвели. Банальні втрати, час минає і в підсумку Україна таки програє.

Прикро, але знову ж таки на стадії чвертьфіналу змагань ми покидаємо турнір.

Що буде далі із збірною? А це ніхто не знає. Ривкін схоже що піде, буде новий тренер, але реально якщо так глянути в Україні з футзалом біда.

Збірну треба довгий час готувати, збирати найсильніших гравців, а не так що приїхали, потренувалися два дня і вперед, за медалями.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між збірною України та Португалії:

Фото: isport.ua”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*