Футзал. Чемпіонат Європи. Україна – Португалія. Прев’ю. - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Україна – Португалія. Прев’ю.

Ривкін щось придумає?

Сьогодні надворі 3 лютого, понеділок, а це означає, що розпочався черговий робочий тиждень.

Так, відпочивати завжди добре, але і працювати колись треба.

Про що будемо говорити у чергових публікаціях на блозі? Відповідаю, спорт, політика та погоду.

Розпочнемо із спорту, адже сьогодні за нашу національну збірну з футзалу буде вболівати вся Україна. В цьому можна не сумніватися.

Для тих, хто не знає нагадаю, що в ці дні в Бельгії триває чемпіонат Європи з футзалу або як його ще полюбляють називати міні-футболу. Груповий етап змагань позаду, на черзі стадія плей-офф.

Приємно, що участь у змаганнях бере наша національна збірна, а вдвічі приємніше, що українські футзалісти змогли пробитися у чвертьфінал змагань.

Ще кілька днів тому ми повідомляли, що будемо розповідати про кожен поєдинок за участю Ривкіна та компанії. Так і робимо.

Після того, як українська збірна у першому поєдинку групи була сильнішою над румунами (1-0), стало зрозуміло, що вихід у серію плей-офф їй майже забезпечений. Єдине, що треба було у матчі з Бельгією, так це не програти з різницею більше як у три м’ячі.

При всій повазі до бельгійців скажу, що цю команду ми мали перемагати і проходити на одній нозі. Як покаже гра, з Бельгією були проблеми і добре що ми зуміли звести гру бодай внічию.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України: Енергія 4:3 Тайм

Не секрет, що збірна грає так, як каже їй тренер, а ним зараз в України є по-сумісництву ще й тренер харківського Локомотива – Євгеній Ривкін. Хто уважно слідкує за футзалом, той знає, що команда з Харкова любить грати в захисний футбол. Пропускає вона мало, але що цікаво супернику грати не дає.

Ось так само грає й наша збірна на чемпіонаті Європи. Ну, де ви таке бачили, щоб команда з різницею м’ячів 1-0 пройшла в наступний раунд змагань?

Матч з Бельгією треба забути, адже вже сьогодні треба виходити та перемагати португальців. Ця команда зайняла у своїй групі 2 місце, але, на відміну від України, демонструвала значно цікавішу гру в атаці.

Чого вартує лише поєдинок із грізною збірною Росії. Давненько я не бачив такого поєдинку, який завершився внічию 4-4.

Чого слід очікувати сьогодні? Перша за все сподіваюся, що Україну сьогодні прорве і вона таки почне забивати. Звісно, треба й дивитися на захист, але якщо ми будемо тупо відбиватися, то Кардинал, Рікардіньо та компанія нам заб’ють. Це лише питання часу.

Тому, треба прикласти максимум зусиль щоб вийти у півфінал змагань, а там і не за горами медалі.

Пряму трансляцію поєдинку між збірними України та Португалії можна буде переглянути, починаючи від 19 години, на телеканалі «Євроспорт».

Фото: futsal.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*