Футзал. Чемпіонат Європи. Визначилися фіналісти турніру

Росія та Італія розіграють титул

Продовжується чемпіонат Європи з футзалу, що в ці дні проходить в Бельгії. І хоч, наша національна збірна завершила свої змагання ще на стадії 1/4 фіналу, це не означає, що за подію чотириріччя ми забуваємо.

Вчора проходили півфінальні поєдинки, які порадували своєю напруженістю та непередбачуваністю.

Хто вийшов у фінал змагань, хто зіграє тепер за третє місце про це та не тільки читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, розпочну свою розповідь із півфінального поєдинку за участю вже екс-діючих чемпіонів Європи останніх 4-ох чемпіонатів – іспанців проти збірної Росії, яка цього чемпіонату ще більш сильніша чим минулих разів.

А все завдяки тому, що у свій склад їм вдалося залучити таких бразильських гравців як: Робіньо, Ліма, Густаво… плюс є старі перевірені бійці.

Звісно, те що грають «легіонери» викликає великий шквал критики, але що маємо, те маємо.

Перед грою, як завжди, ваш покірний автор поспілкувався із колегами. Так от, вони всі як один говорили про те, що іспанці просто таки винесуть наших північних сусідів. Воробус у своїх висловлюваннях був більш обережним.

Чому? Все просто, в Іспанії завершили кар’єру в збірній їхні лідери: Кіке, Амадо та другі виконавці й не знати було в якій формі перебувають решта гравців. Одна справа вигравати в Словенії, а інша в Росії.

Як покаже гра, Воробус не дарма не робив прогнозів, адже Росія зіграла грамотно і таки зуміла скинути з трону іспанців.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Маккабі - Динамо. Анонс

Так, перший тайм краще провели іспанці, вони й гол забили, багато рухалися, били по воротах, а ось їхні суперники більше захищалися. Інша картина гри почала спостерігатися в другій 20-ти хвилинці.

Росія просто таки шокувала іспанців своєю 100 % реалізацією.

І якби, Мігелін за 2 хвилини до завершення гри не забив гол, то росіяни перемогли би ще в основний час. А так були назначені два тайми по 5 хвилин, наприкінці другого якого бразилець Робіньо таки забив вирішальний гол що й вивів його команду у фінал змагань.

Суперником збірної Росії по фіналу буде команда Італії, яка теж у бойовому поєдинку таки зуміла перемогти збірну Португалії з рахунком 4-3.

«Макаронники» сподобалися своєю жагою до перемоги. Португальцям же не вистачило сил, особливо втомленим виглядав їхній лідер – Рікардіньо. За 40 хвилин гри він практично не мінявся і це при тому, що він вже не молодий.

Що далі? Тепер, в суботу, 8 лютого на футзальних фанатів очікує матч за третє місце між Іспанією та Португалією, а головною подією стане фінал між росіянами та італійцями.

Ця гра розпочнеться о 21 годині 30 хвилин за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі «Євроспорт».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*