Грип наступає - Блог про Львів

Грип наступає

Грип наступає

Вчора до Воробуса зателефонував колега із запитанням, цитую: «Ігоре, а чого це ти так повільно оновлюєш блог, щось сталося?». Він як у воду дивився.

Відповідь моя була проста та лаконічна – «Автор блогу захворів». Діагноз – грип.

Так, так, і Воробуси виявляється хворіють. Відповідаючи колезі також додав, що вже не пам’ятаю коли востаннє був на лікарняному. Напевно кілька років минуло вже.

І ніби спортом займаюся, загартовуюся, але все рівно вірус мене зламав.

Щодо постів, то буду старатися їх писати, коли буде трохи легше. Хоча, окрім фільмів нічого цікавого зараз розповісти не можу.

Тепер до епідемії грипу.

Погода зараз така, що грип лише й думає кого б це зламати, а «ламати» він почав людей все частіше та частіше. Зокрема, читав в інтернеті, що за останній тиждень в Україні саме на грип захворіло близько 200 тисяч людей.

Карантину в дитячих садках та школах поки що ще нема, але вже завтра невідомо що буде.

То була мінусова температура, то зараз вже суттєвий плюс. Саме такі умови придатні для життя вірусів грипу.

Як лікуватися від грипу?

Також читайте:   Як вберегти малюка від хронічних лор-хвороб?

Все просто, як тільки бачите що у вас підвищена температура, біль у горлі, нежить, біль у м’язах, одразу ж звертайтеся до лікаря. Не треба займатися самолікуванням, бо воно лише може зашкодити.

А так, лікар прийде і випише відповідний курс лікування. Не забувайте, що грип може дати й ускладнення, тому грип треба вилежати.

Менше сидіть за комп’ютером, багато пийте, приймайте препарати, які приписав лікар і само собою не треба виходити на вулицю.

Так, робота чекає, гроші треба заробляти, але здоров’я таки важливіше.

Якби там не було, бережіть себе, будьте здорові і все буде добре.

P.S. Щодо прогнозу погоди на наступні дні, то він досить таки цікавий. Як передає . сайт пана Марсело, найближчого тижня слід очікувати істотного потепління. Вночі температура повітря буде опускатися лише до мінус 1 – мінус двох градусів, вдень же повітря прогріється до семи градусів із позначкою плюс.

Знаю, це смішно звучить, але будуть падати дощі. Де ви таке бачили, щоб у лютому був дощ? Але, давно відомо, що клімат в Україні суттєво змінився і зараз можна сподіватися на будь-що.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*